JAB Rôzne

Tie si musíte pozrieť aj vy: Top témy týždňa zo Spišskej

Nenechajte si ich ujsť. Vybrali sme trojicu článkov zo Spišskej, ktoré sa počas tohto týždňa na našom spravodajskom portáli čítali najviac.

Ilustračný obrázok k článku Tie si musíte pozrieť aj vy: Top témy týždňa zo Spišskej
Zdroj: Dnes24.sk

Rozhovor s kráskou zo Spišskej

Aj tento rok deväť krásnych dievčat zabojovalo o titul Miss Spiša. Do finálovej deviatky tentoraz postúpili až štyri Novovešťanky. Počas uplynulých dní sme vyspovedali všetky tieto krásky zo Spišskej. Niečo viac o sebe nám prezradila aj Simona Hodáková. A práve rozhovor s ňou vás počas tohto týždňa zaujal najviac.

Novinka v Spišskej

Premiérové podujatie sa bude konať pri príležitosti ukončenia školského roka a súčasne odštartovania letných prázdnin. Novejša Graffity Jam je akcia, ktorú organizuje partia mladých umelcov ČHTL zo Spišskej Novej Vsi, aktuálne pôsobiacich v Košiciach, v spolupráci so známou tanečnou skupinou Denzz Industry.

Netradičný zážitok

Školské výlety sa spájajú aj so zážitkami. Jeden taký zaujímavý zažili aj deviataci zo ZŠ v Spišskej Novej Vsi na Hutníckej ulici, ktorí sa na výlet vybrali do hlavného mesta Slovenska. S kým sa stretli a aký darček mu doniesli sa dozviete v článku.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM