Rôzne

Tak toto by ste v uliciach Spišskej určite nečakali: Pozrite si, kto prechádzal cez priechod pre chodcov

V utorkové popoludnie čakalo obyvateľov Spišskej poriadne prekvapenie. O tom, že už aj v uliciach nášho mesta môžete stretnúť naozaj všeličo svedčia aj fotky v našej galérii.

Ilustračný obrázok k článku Tak toto by ste v uliciach Spišskej určite nečakali: Pozrite si, kto prechádzal cez priechod pre chodcov
Zdroj: Dnes24.sk

O prekvapenie pre nejedného Novovešťana sa postarali vskutku zaujímavé tvory. V utorok popoludní cestou z práce či školy určite nikto nečakal, že stretne na ulici živého slona. Dokonca nebol jeden, ale rovno tri. Pre tých, ktorí nevedeli o tom, že do Spišskej zavítal cirkus do bolo určite poriadne prekvapenie.

„Slony patria na pobrežie slonoviny nie na pobrežie Hornádu a ešte mimo prechod,“ znel komentár na sociálnej sieti autora fotografie, ktorý práve tieto obrovské zvieratá stretol.

Zvieratá v cirkuse sú však aj dosť diskutovanou témou aj v našom meste. Nie všetci obyvatelia sú priaznivcami ich vystúpení Dokonca sa podľa našich informácií pripravuje v Spišskej Novej Vsi aj protest. Ten by sa mal uskutočniť už túto sobotu 7.mája.

Aj takéto zvieratá môžete stretnúť v uliciach nášho mesta
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM