JAB Rôzne

Tajomstvo jedného stromu Obrazom: Aj takýto pohľad sa vám naskytne cestou zo Spišskonovoveskej nemocnice

Ľudia bez domova sú už bohužiaľ v dnešnej dobe realita. Často ich vidíme posedávať v parku či zohrievať sa na autobusových či železničných staniciach. Hlavne v zimných mesiacoch prežívajú ťažké chvíle.

Ilustračný obrázok k článku Tajomstvo jedného stromu Obrazom: Aj takýto pohľad sa vám naskytne cestou zo Spišskonovoveskej nemocnice
Zdroj: Dnes24.sk

Aj tí najväčší milovníci zimy sa určite tešia večer do vyhriatého domu či bytu. Čo však tí čo o domov z rôznych dôvodov prišli. Kruté nočné mrazy môžu stráviť v nocľahárni v dome humanity – Nádej na Tehelnej ulici v Spišskej Novej Vsi. Nie všetci túto možnosť využijú.

Na miesto pod stromom v blízkosti nemocnice sme sa pýtali aj mestských policajtov. „Hliadka dôkladne v blízkosti nemocnice preskúmala okolie, avšak nenašla žiadne stopy ani v snehu, ani v pri kríkoch,ktoré by signalizovali prítomnosť bezdomovcov,“ povedal náčelník mestskej polície Michal Komara.

Podľa jeho slov polícia nezaznamenala ani jedno oznámenie o obťažovaní pacientov, či iných osôb. „Aj oni majú však ľudské právo sa zdržiavať pri zabezpečení voľného pohybu osôb,“ doplnil náčelník. Ako to vyzerá pod statným smrekom si môžete pozrieť v našej fotogalérii.

Čo sa skrýva pod stromom?
17
Galéria
Foto: Jana Buvalová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM