JAB Rôzne

Svoj deň si užili tí najmenší aj na sídlisku Západ: Takto to vyzeralo na Juniliáde

Hoci Medzinárodný deň detí pripadá na 1. júna, o akcie pre najmenších nie je núdza v Spišskej ani počas týždňa. Užili si takú aj deti na sídlisku Západ.

Zdroj: Dnes24.sk

Deň detí v ZOO či Mesto plné detí sú pravidelné akcie, ktoré v Spišskej Novej Vsi spestria sviatok práve najmenším obyvateľom. Tento rok sa presne 1. júna mohli zabaviť aj na spišskonovoveskom letisku. V utorok popoludní oslavy dňa detí pokračovali ďalšou už pravidelnou akciou a to Juniliádou, ktorú pre deti pripravilo centrum voľného času Adam.

„Centrum voľného času sa na sídlisko Západ nasťahovalo pred siedmimi rokmi a od tohto času každoročne organizujeme aj Juniliádu pre deti zo sídliska. Každý rok sa snažíme vymyslieť zaujímavý program pre deti a ukázať rodičom ich ratolesti aj v programe, v ktorom účinkujú. Je to taká milá oslava, pretože deti sú naša budúcnosť a všetci chceme, aby boli milé, šťastné a spokojné ,“ povedala pre Spišskú 24 riaditeľka CVČ Adam Ľubica Šefčíková.

So svojim programom sa tak v utorok popoludní predstavilo 70 detí z MŠ na Stolárskej ulici, ZŠ Hutníckej ako aj Centra voľného času. Nechýbalo ani prekvapenie v podobe uja Fúzika, ktorý okrem zábavy ukázal deťom, ako sa separuje odpad.

Pre deti boli v areáli centra pripravené aj rôzne atrakcie. Užiť si mohli nafukovacie ufo či mini hrady, prekážkovú dráhu, zorbing aj trampolíny. Svoje zručnosti si mohli vyskúšať i na kolobežkách či triafaním lopty do terča. Nechýbalo ani občerstvenie, ktoré bolo pripravené priamo v areáli Centra voľného času.

Atmosféru na Juniliáde si môžete pozrieť zachytenú prostredníctvom našich galérií.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Svoj sviatok oslávili deti aj pred CVČ Adam: Veď si to pozrite...
30
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM