Správy

Svetový pohár in line alpine v Spišskej: Pripravte sa na tieto dopravné obmedzenia

Najbližší víkend 24. a 25. 7. 2021 sa Spišská Nová Ves stane stredobodom inline alpinového diania. Po prvýkrát na Slovensku sa tu uskutoční Svetový pohár 2021.

Ilustračný obrázok k článku Svetový pohár in line alpine v Spišskej: Pripravte sa na tieto dopravné obmedzenia
Zdroj: pixabay.com

Okrem svetového pohára sa tu budú konať aj Majstrovstvá Slovenska a Českosloven­ský pohár.

Bojovať o víťazstvo vo svetovom pohári budú v Spišskej Novej Vsi najlepší športovci z Nemecka, Českej republiky, Talianska, Lotyšska, Poľska, Srbska, Španielska, Slovinska a zo Slovenska.

Kvalitná účasť

Podujatie začne prvým kolom 25. júla o 11.00 hod. na Lipovej ulici za športovou halou pred obchodným strediskom (oproti MŠ Lipová). Slovensko budú na pretekoch reprezentovať Barbora Liptáková a Šimon Lipták. Účasť potvrdila aj jedna z najlepších pretekárok v slalome na svete Gabriela Müllerová (Česká republika).

Už tradične sa v Spišskej Novej Vsi uskutočnia aj Majstrovstvá Slovenska a Československý pohár v inline alpine. Tieto preteky budú deň pred pretekmi svetového pohára, a to 24. júla. Ich štart je naplánovaný na 12.00 hod. na Lipovej ulici. Aj na tomto podujatí sa predstavia najlepší športovci zo všetkých hore uvedených krajín.

Dopravné obmedzenia

V tejto súvislosti upozorňujeme, že 24. júla v čase od 11.00 do 18.00 hod. a 25. júla v čase od 9.00 do 17.00 hod. bude uzatvorená cestná komunikácia na Lipovej ulici a na Ul. Za Hornádom (za športovou halou) z dôvodu konania športového podujatia,“ informuje o dopravných obmedzeniach Edita Gondová za spišskonovoveskú radnicu.

Podujatie organizuje Slovenský rýchlokorčuliarsky zväz pod záštitou primátora mesta Pavla Bečarika.

Témy, ktoré hýbu Slovenskom:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM