Rôzne

Súťaž pre všetkých obyvateľov Spišskej: Dokážete napísať 100 slov o meste?

Celá verejnosť sa môže zapojiť do literárnej súťaže, ktorú vyhlásilo mesto. Súťažiť sa bude v štyroch kategóriách. Tu sú bližšie informácie.

Ilustračný obrázok k článku Súťaž pre všetkých obyvateľov Spišskej: Dokážete napísať 100 slov o meste?
Zdroj: Dnes24.sk

Mesto Spišská Nová Ves vyhlásilo literárnu súťaž s názvom – 100 SLOV o meste. Ako uvádzajú kompetentní na webovej stránke mesta, literárna súťaž je určená pre verejnosť a podmienkou je prozaický text, ktorý musí obsahovať sto slov.

Súťaž bude prebiehať v štyroch kategóriách. V každej kategórii budú ocenené tri práce, pričom porota môže udeliť mimoriadnu cenu, prípadne osobitnú cenu.

  • A: 8 – 10 rokov
  • B: 11– 15 rokov
  • C: 16 – 19 rokov
  • D: 20 a viac

Technické pokyny: Písmo: Times New Roman 14, riadkovanie: 1,5

Každú prácu je potrebné označiť originálnym názvom. K textu je potrebné priložiť: meno a priezvisko autora, názov práce, dátum narodenia, kategóriu, v ktorej súťažíte, adresu autora, v kategóriách A, B, C – školu, ktorú autor/autorka navštevuje, e-mailovú adresa autora ako aj telefónne číslo.

Uzávierka súťaže bude 20. novembra, vyhodnotenie zase 29. novembra 2019. O vyhlásení výsledkov budú zúčastnení informovaní prostredníctvom webovej stránky mesta a facebookovej stránky mesta. Autori víťazných prác budú kontaktovaní osobne.

Práce je potrebné doručiť na adresu: Mestský úrad, Štefánikovo nám. 2, odd. školstva, 052 01 Spišská Nová Ves

Videli ste? Jeseň nádherne vyfarbila celý Spiš. Kliknite na galériu.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Pokochajte sa fotkami: Jesenné výjavy zo Spiša
10
Galéria
Zdroj: Peter Olekšák
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM