Rôzne

Súťaž o NAJ mesto Slovenska 2019: Spišská Nová Ves je prvá!

Internetová súťaž o NAJ mesto Slovenska 2019 sa už rozbehla. Nášmu mestu sa zatiaľ darí parádne. Spišská je prvá.

Ilustračný obrázok k článku Súťaž o NAJ mesto Slovenska 2019: Spišská Nová Ves je prvá!
Zdroj: Mesto SNV

Aj v roku 2019 vyhlásil portál Slovakregion zápolenie o NAJ mesto a obec Slovenska. Online hlasovanie odštartovalo 1. apríla 2019 a potrvá až do 31. októbra 2019.

Vlani sa víťazom súťaže o NAJ mesto Slovenska stal Sabinov. Striebornú priečku obsadila Spišská Nová Ves a na treťom mieste skončila Trnava. A ako to nateraz vyzerá tento rok?

V konkurencii 141 miest Slovenska nateraz patrí Spišskej Novej Vsi 1. miesto. Na druhom je Trnava a na treťom Púchov.

Súťaž je však stále len vo svojej počiatočnej fáze a všetko sa ešte môže meniť. A prispieť k tomu môžete aj vy a to zahlasovaním za naše alebo aj iné mesto na spomínanom portáli.

Hlasovať môžu len registrovaní užívatelia. Každý užívateľ musí mať kompletne vyplnené registračné údaje. Registrácia je bezplatná a nezaväzujúca. Hlasovať za to isté mesto je možné maximálne jedenkrát za hodinu. Zvíťazí mesto, ktoré získa najviac hlasov a zároveň bude mať najviac užívateľov odovzdávajúcich hlas. Výsledky budú zverejnené 5. novembra 2019.

Deti svoj deň oslávili aj na sídlisku Západ. Atmosféru podujatia venovaného práve im si môžete pozrieť prostredníctvom priloženej galérie.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Svoj sviatok oslávili deti aj pred CVČ Adam: Veď si to pozrite...
30
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM