JAB Rôzne

Suraja, Lael, Snilah... Bábätká narodené v Spišskej vlani dostali aj vskutku nevšedné mená

Viaceré bábätká, ktoré prišli na svet v minulom roku v spišskonovoveskej nemocnici, dostali naozaj netradičné krstné mená. Veď si to pozrite...

Ilustračný obrázok k článku Suraja, Lael, Snilah... Bábätká narodené v Spišskej vlani dostali aj vskutku nevšedné mená
Zdroj: TASR

Ako sme vás nedávno na našom spravodajskom portáli už informovali, v spišskonovoveskej pôrodnici sa v minulom roku narodilo 1337 detí, z toho 679, chlapcov a 658 dievčat.

Rodičom sa spomedzi dievčenských krstných mien najviac páčilo meno Sofia, ďalej to boli Anna, Ela či Mia. Obľúbeným chlapčenským krstným menom bolo vlani meno Jakub, ale tiež Matúš, Michal či Marek.

Primár gynekologicko – pôrodníckeho oddelenia v Spišskej Novej Vsi Štefan Novysedlák nám prezradil, že viaceré novonarodené bábätká však vlani dostali aj netradičné krstné mená.

„A to konkrétne krstné mená ako napríklad Fabio, Lael, Snilah, Nilah, Suraja, Célia, či Tamia,“ spomenul pre náš spravodajský portál Štefan Novysedlák.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

No a pri bábätkovskej téme ešte chvíľu ostaneme. V našej fotogalérii si môžete pozrieť malú Zojku – dievčatko, ktoré sa stalo prvou Novovešťankou nového roka 2019.

OBRAZOM: Prvou Novoveštankou roku 2019 je toto utešené dievčatko
6
Galéria

Hl. foto: ilustarčné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM