JAB Rôzne

SÚHRN celého týždňa: Prinášame vám články, na ktoré sa klikalo najviac

Ďalší augustový týždeň pomaly finišuje. Je preto čas sa za ním obzrieť. Na ktoré články čitatelia nášho portálu klikali najviac? Prinášame vám ich v súhrne.

Ilustračný obrázok k článku SÚHRN celého týždňa: Prinášame vám články, na ktoré sa klikalo najviac
Zdroj: Dnes24.sk

Prvý ročník nezvyčajného festivalu

V Spišskej Novej Vsi sa bude konať prvý ročník zaujímavého podujatia. Festival Živých sôch odštartuje v našom meste začiatkom septembra a potrvá dva dni. Posledný prázdninový víkend tak budeme môcť v rôznych častiach centra stretnúť desiatky živých sôch osobností. Tu je kompletný program.

Okrúhle výročie Tomášoviec

Len na skok od Spišskej ľudí čaká dvojdňové podujatie, kde sa zabavia všetky vekové kategórie. Spišské Tomášovce oslavujú 800. výročie prvej písomnej zmienky o obci a pri tejto príležitosti pripravili pre domácich ako aj návštevníkov zaujímavý program. Koncerty, remeselný trh či umeleckí rezbári to všetko sa chystá už čoskoro.

Niečo pre gurmánov

Aj milovníci dobrého jedla si počas leta prídu na svoje. Gurmánske podujatia sa tešia čoraz väčšej obľube a organizujú sa samostatne, alebo ako súčasť inej akcie. Núdza o podujatia, kde láka návštevníkov aj vôňa všelijakých dobrôt nie je ani v okolí nášho mesta. Vybrali sme z nich rovných päť.

Nová sezóna volejbalistiek

Volejbalistky zo Spišskej Novej Vsi odštartovali už novú sezónu 2017/2018. Ako prvé sa na spoločnom tréningu stretli juniorky. Tie povedie nová trénerka. Kto sa ňou stal?

Novoveské EČV inak

Spišskou sa preháňajú autá s rôznymi EČV. Vidieť môžete klasické číselné kombinácie, ale aj netradičné za radom nasledujúce čísla, či dokonca písmená. Ako by však vyzerali éčevéčky s kreatívnym doplnením označenia Spišskonovoveského okresu, teda SN? Tu je niekoľko príkladov.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM