JAB Rôzne

Súhrn celého týždňa: Pozrite si top témy z nášho mesta a okolia

Nenechajte si ich ujsť ani vy. V jednom balíku vám prinášame súhrn najklikanejších tém nášho portálu z celého týždňa.

Ilustračný obrázok k článku Súhrn celého týždňa: Pozrite si top témy z nášho mesta a okolia
Zdroj: Dnes24.sk

Spišské trhy sa blížia

Opäť po roku sa môžeme tešiť na obľúbené podujatie v našom meste. 62. ročník Spišských trhov odštartuje už o necelé tri týždne. Poznáme už aj kompletný program tohto tradičného podujatia veľkých rozmerov.

Spoznali sme novú Miss Spiša

Začiatok uplynulého víkendu sa v našom meste niesol v znamení krásnych dievčat. V súťaži krásy zabojovalo deväť finalistiek z celého regiónu. Hviezdna porota v zložení popredných hokejistov rozhodla o tom, ktorá z finalistiek získa korunku a na najbližší rok aj titul Miss Spiša.

Držiteľom titulu otec roka sa stal Markušovčan

Otec roka je najstaršou časopiseckou anketou na Slovensku. Tento rok sa stal v poradí 27. držiteľom tohto titulu otec piatich detí z nášho okresu. Peter Lazor z Markušoviec si okrem titulu odniesol aj putovné žezlo – dreveného koníka.

Policajti obvinili tínedžerku

Krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová v stredu informovala, že spišskonovoveskí policajti obvinili 14-ročnú Spišskonovovešťanku z prečinu krádeže.

Letné kino pred Redutou

K teplým letným večerom zaručene patrí aj zaujímavý film. Počas letných prázdnin sa v našom meste môžete tešiť na hneď viacero titulov, ktoré sa budú premietať pod holým nebom priamo pre Redutou. V letnom kine nebudú chýbať komédie ani romantika.

Foto:ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM