Aktualizované Krimi

Strašná TRAGÉDIA! Tínedžerku našli v rodinnom dome DOBODANÚ a bez známok života

Polícia vyšetruje násilnú smrť mladého dievčaťa na Spiši.

Ilustračný obrázok k článku Strašná TRAGÉDIA! Tínedžerku našli v rodinnom dome DOBODANÚ a bez známok života
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Košický kraj

V jednom z rodinných domov v Krompachoch v Spišskonovoveskom okrese bolo v nedeľu ráno nájdené telo 17-ročnej tínedžerky bez známok života s viditeľným bodným poranením na tele. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Jana Mésarová.

Násilná smrť

„Polícia momentálne vykonáva na mieste činu prvotné vyšetrovacie úkony, obhliadku miesta činu a zaisťuje kriminalistické stopy, ktoré budú skúmať experti. Podľa predbežného vyjadrenia súdneho znalca na mieste ide o násilnú smrť zavinenú cudzou osobou a bolo nariadené vykonanie pitvy. Policajti na mieste zadržali jednu podozrivú osobu, s ktorou sú vykonávané potrebné procesné úkony,“ uviedla Mésarová.

Krajský policajný vyšetrovateľ v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy. „Vzhľadom na prebiehajúce procesné úkony a vyšetrovanie bližšie informácie v tejto chvíli poskytovať nebudeme, a urobíme tak hneď, ako to situácia vo vyšetrovaní dovolí,“ dodala Mésarová.

Televízia JOJ priniesla k prípadu ďalšie informácie. „Okolo štvrtej hodiny našli 17-ročné dievča s bodným poranením. V izbe s ňou bol v tom čase iba jej druh Erik, ktorý z osady v Krompachoch utiekol. Keď sa po chvíli vrátil, už ho zbalili miestni policajti. Je hlavným podozrivým, že smrteľne bodol svoju partnerku,“ uvádzajú noviny.sk.

Smrteľné zranenia dievčaťa boli pravdepodobne vyvrcholením incidentov, ktoré sa odohrali počas večera. Podľa Erikovho otca sa všetko začalo tým, že mladík bol popíjať u nádejného svokra.

Prišiel domov s Marcelou, so svojou ženou. No tá Marcelina sestra, tu začala kričať, začala nadávať. Erik vyskočil von a začal ju biť palicou. Ja som išiel von, zistiť, čo sa to robí, tak som ho chytil a som ho nepustil,“ povedal otec podozrivého Gustaf Dunka.

19-ročný mladík sa otcovi zo zovretia vytrhol a vbehol do izby, kde bola jeho tehotná družka Marcela. „Do mojej izby utiekol. A čo sa tam stalo, ja neviem. Keď som tam išiel, už ona ležala na zemi, krvavá,“ povedal otec podozrivého pre televíziu JOJ.

Zatiaľ sa nevie, čo sa medzi dvojicou udialo. „Podľa oboch otcov, mali mladí skvelý vzťah, hádali sa výnimočne, navyše bola Marcela tehotná,“ uzatvárajú noviny.sk.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM