JAB Kultúra

Strašidelná noc v ZOO či aktívny oddych na zimáku v Spišskej: Kam počas víkendu?

Tretí októbrový víkend je tu. V Spišskej sa môže kultúrne vyžiť, zabaviť aj si zašportovať. Vyberať môžete z týchto podujatí.

Ilustračný obrázok k článku Strašidelná noc v ZOO či aktívny oddych na zimáku v Spišskej: Kam počas víkendu?
Zdroj: Dnes24.sk

Taste of Brass Orchestra

19. októbra 2019 o 17:00, Dom kultúry Mier

V sobotu popoludní aj večer zaznie v Dome kultúry Mier koncert v rámci Mesiaca úcty k starším. Prvý koncert je pripravený o 17:00, druhý zase o 19:00 hod.

To je ohromné, miláčik…

19. októbra 2018 o 19:00, podkrovie Domu Matice slovenskej

Divadlo na opätkoch uvedie komédiu na motívy divadelnej hry od Geraldine Aron „Môj skvelý rozvod“. O tom, ako ženu v stredných rokoch opustí manžel a ona sa s tým vysporiada po svojom.

Nenávidím

19. októbra 2019 o 20:00, Divadlo Kontra

Skvelá komédia, ktorá získala cenu na Kremnických Gagoch. Čaká na vás intímna spoveď Adama Mňaučiaka, frustrovaného inteligenta – lúzra, v tragikomickej monodráme Marka Koterského, poľského špecialistu na šibeničný humor, ostrú satiru a výstižnú kritiku našej každodennosti.

Strašidelná noc v ZOO

20. októbra 2019 od 15:00, zoologická záhrada

Nedeľné popoludnie bude patriť deťom a strašidlám. Zároveň to bude posledná akcia pred zatvorením hlavnej časti ZOO. Program začne od 16:00 hod a pre deti budú pripravené rôzne súťaže či bábkové divadlo. Súčasťou podujatia bude taktiež aj lampiónový sprievod nočnou zoologickou záhradou.

Palculienka

20. októbra 2019 o 16:00, Spišské divadlo

Jedna z najkrajších rozprávok od svetoznámeho rozprávkara Hansa Christiana Andersena, je príbehom maličkej dievčinky, ktorá sa zrodila z kvetu. Palculienka – jemná a krehká bytosť, sa v novom a veľkom svete cíti stratená. Podobne, ako sa cítia aj malé deti, vo svete dospelých. Inscenácia v réžii Petra Palika je výtvarne okúzľujúca, plná pestrých rozprávkových obrazov, ktoré podkresľuje hudba a piesne Martina Geišberga.

Verejné korčuľovanie

20. októbra 2019 o 17:30, Zimný štadión

V tretiu októbrovú nedeľu si budeme môcť opäť vychutnať aj verejné korčuľovanie. Nedeľný večer môžeme stráviť aj aktívne a to priamo na zimnom štadióne. Korčuľovať sa bude do 19:30 hod.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM