JAB Krimi

Straší v kostole? Ľudia spozorovali zvláštny úkaz. Záhadná postava, ktorú si nedokážu vysvetliť!

Na Spiši sa dejú veci... Ľudia totiž spozorovali zvláštny úkaz a ten si nedokážu vysvetliť. Obyvateľov obce vystrašilo svetlo a pohyb v zatvorenom kostole. Neobvyklý výjav nateraz zostáva záhadou.

Ilustračný obrázok k článku Straší v kostole? Ľudia spozorovali zvláštny úkaz. Záhadná postava, ktorú si nedokážu vysvetliť!
Foto: Slávka Kellová

Miestni obyvatelia videli podľa ich slov v kostole v obci Vojkovce okres Spišská Nová Ves podozrivé svetlo. Podľa televízie Joj o druhej nad ránom traja Vojkovčania spozorovali, že sa v kostole svieti. Bolo im to podozrivé, keďže miestny farár tam nemal auto. A okrem neho by nik iný v chráme byť nemal. Iba ak zlodej.

„Svietilo sa. Utekali sme za starostom, nech sa príde pozrieť. Prišli sme k úradu a videli sme, ako niekto chodí hore-dole. Utekali sme naspäť, ale už tu nikto nebol," povedal miestny obyvateľ Marek.

Podľa ďalších informácii televízie mužov najviac vystrašil tieň, ktorý videli – išlo o záhadnú postavu, ktorú si nedokážu vysvetliť. „Ako keby niečo držal v rukách a chodil hore dole," tvrdili miestni.

Policajné hliadky celý kostol z vonku dôkladne skontrolovali. No nenašli žiadne rozbité okno, či poškodené dvere. Pokiaľ sa záhadná postava do kostola nepodkopala je iba ťažko vysvetliť, aký tieň miestni videli. Podľa informácií z obce k žiadnej vlámačke do kostola nedošlo. Úkaz, ktorý Vojkovčania videli, tak zostáva záhadou.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM