JAB Rôzne

Štedrý večer klope na dvore: Parádne inšpirácie od študentov hotelovej akadémie, FOTO

K vianočným sviatkom neodmysliteľne patrí aj štedrá večera. Ak neviete, ako v tento slávnostný večer prestrieť, prinášame vám inšpiráciu.

Ilustračný obrázok k článku Štedrý večer klope na dvore: Parádne inšpirácie od študentov hotelovej akadémie, FOTO
28
Galéria

Najkrajšie sviatky v roku už klopú na dvere a celkovú atmosféru Vianoc určite dopĺňa aj vianočná výzdoba či rôzne dekorácie, ktoré spestria našu domácnosť. Na Štedrý večer zase nesmie chýbať slávnostne prestretý stôl.

Študenti Hotelovej akadémie v Spišskej Novej Vsi pripravujú každoročne práve v tomto období Vianočné tabule ako inšpiráciu pre všetkých.

„Študenti druhých a tretích ročníkov pripravili niekoľko slávnostných tabúľ od tradičných až po tie moderné. Boli rozdelení do skupín a každá skupina sa chopila toho svojho zadania po svojom. Neboli obmedzovaní ani farbou ani štýlom a vytvorili krásne vianočné tabule," ozrejmila učiteľka odborných predmetov Katarína Cebuľová – Habasová

Ako doplnila, posledné roky nie je určený presný trend dekorácie vianočného stola, preto výsledok je na fantázii každého. Na sviatočný stôl sa dá použiť všetko od dreva a prírodných materiálov po farebné vianočné gule, mega poháre či rôzne ikebany.

V rôznych štýloch to poňali aj študenti Hotelovej akadémie v Spišskej. Nechýbala klasická červeno – zelená kombinácia oživená ikebanou, menovkami z dreva. Inšpirovať sa môžu aj milovníci prírodných materiálov a na ozdobu sviatočného stola sa dá použiť čečina, škorica, šišky, sušené pomaranče, kus pníka brezy môže poslúžiť na podnos pod obedový servis.

O svoje neprídu ani milovníci zlatej aj striebornej. V kombinácii s vhodnými doplnkami, dokonca svetielkami, môžu tieto stoly pôsobiť priam rozprávkovo.

Všetky parádne pripravené vianočné stoly nájdete aj v našej galérii.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

OBRAZOM: Inšpirácie na slávnostne prestretý vianočný stôl
28
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM