Miroslav Pomajdík Kultúra

Štartuje sezóna krásnych rób a zábavy: Kde všade sa tento rok bude plesať v Spišskej?

Plesová sezóna klope na dvere. Pozreli sme sa na prehľad pripravovaných plesov v Spišskej Novej Vsi.

Ilustračný obrázok k článku Štartuje sezóna krásnych rób a zábavy: Kde všade sa tento rok bude plesať v Spišskej?

Plesovú sezónu na Slovensku už tradične otvára veľkolepý Ples v opere, ktorého 14. ročník sa konal v historickej budove SND v sobotu 11. januára.

Na úvod Ples Spišiakov a Ples učiteľov

V Spišskej Novej Vsi zaháji plesovú sezónu v sobotu (17.1.) Ples Spišiakov, ktorý sa bude konať v Redute so začiatkom o 19:00. Pôjde už o jeho 18. ročník. Moderátorkou večera bude Jarmila Lajčáková- Hargašová. O dobrú náladu sa bude starať Milan Lasica a orchester Bratislava Hot Serenaders, tanečná formácia Credance, Cimbalovka a DJ. Súčasťou programu bude aj tombola.

Ako ďalší v poradí sa bude konať o 19: 00 hod. v piatok 24. januára v koncertnej sieni Reduty 16. Ples učiteľov. Do tanca bude hrať Ľudová hudba Romana Barabasa a taktiež nebude chýbať tombola. Cena jednej vstupenky je 25 eur a zakúpiť si ich môžete do 20. januára na Technickej akadémii, alebo na Mestskom úrade, odbor školstvo.

XVIII. ples ľudí s dobrým srdcom

Ďalšie dva plesy sú v réžii Mestského kultúrneho centra Spišská Nová Ves. Prvý z nich Ples Centra voľného času a Mestského kultúrneho centra sa uskutoční 3. februára v Koncertnej sieni Reduty.

Dňa 1. marca v sobotu o 16:00 hod. v spoločenskej sieni Reduty sa bude konať aj XVIII. ples ľudí s dobrým srdcom, ktorého organizátormi sú Mestské kultúrne centrum Spišská Nová Ves v spolupráci so Spišskou katolíckou charitou a Klubom detí slovenského zväzu zdravotne postihnutých v Spišskej Novej Vsi. Vystúpia Deti z tanečného centra BDSK a Deti z Domu Charitas sv. Jozefa, Špeciálnej základnej a Praktickej školy sv. M. M. Kolbeho. Hudba bude v réžii Martina Melegu. Vstupné je 12 eur, deti do 12 rokov 8 eur. Deti, pre ktoré je ples určení, ho budú mať zdarma. Vstupenky si môžete zakúpiť od 10. februára.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM