JAB Kultúra

Spríjemnite si víkend v Spišskej vďaka podujatiam: Ktoré rozhodne radíme zažiť?

Víkend už odštartoval. A zatraktívniť vám ho môžu aj akcie v Spišskej Novej Vsi. Tieto rozhodne radíme zažiť...

Ilustračný obrázok k článku Spríjemnite si víkend v Spišskej vďaka podujatiam: Ktoré rozhodne radíme zažiť?
Zdroj: Dnes24.sk

Ralph búra internet

19. januára 2019 o 17:00, kino Mier

Známy videoherný záporák Ralph a jeho malá poruchová kamarátka Vanilopka musí podniknúť riskantnú cestu po svetovej počítačovej sieti a nájsť náhradné časti do Vanilopkinej videohry s názvom Candycrush. Cestou sa Ralph s Vanilopkou stretávajú s webovými občanmi čiže Webčany, medzi ktoré patrí napríklad internetový podnikateľ zvaný Yesss, ktorý je hlavným algoritmom a dušou trendovej stránky „BuzzzTube“

Verejné korčuľovanie

19. a 20. januára 2019 o 17:30, zimný štadión

Počas víkendu môžete zrelaxovať aj aktívne a stráviť dve hodinky na zimnom štadióne v Spišskej Novej Vsi pri korčuľovaní. Zimný štadión bude pre priaznivcov tohto zimného športu otvorený v sobotu a dokonca aj v nedeľu podvečer. V sobotu začína korčuľovanie o 17:30 v nedeľu o 18 tej hodine.

Čínsky maharadža

19. januára 2019 o 19:00, Divadlo Kontra

V sobotu večer pripravili herci divadla Kontra pre divákov nezvyčajný horolezecký thriller. Pozrieť si môžete magický a filozofický príbeh o prekonaní samého seba. Nebudú chýbať silné emócie a skvelý humor.

Malý čajový kurz

20. januára 2019 od 13:00, Čajovňa Alchýmka

Ak patríte k milovníkom čaju v nedeľu poobede si môžete dopriať priam zážitok chutí. V čajovni Alchýmka je totižto pripravený malý čajový kurz počas ktorého ochutnáte približne 15 rôznych čajov.

Tri prasiatka a vlk

20. januára 2019 o 16:00, Spišské divadlo

Nedeľné popoludnie bude už tradične patriť tým najmenším. V Spišskom divadle si môžete pozrieť klasickú krochkajúcu rozprávku o troch ružových pupkáčoch – Ňafovi, Nifkovi a Ňufke, ktorí na vlastnej prasiatkovskej koži pocítia, že postaviť si domček je oveľa dôležitejšie, ako napchávať sa žaluďmi a leňošiť. Ľudová rozprávka trochu inak je plná napätia, dobrodružstiev a pesničiek.

Cena za šťastie

20. januára 2019 o 19:00, kino Mier

Obyčajné ľudské šťastie môže mať mnoho podôb. Niekedy jasných, niekedy neočakávaných. Film režisérky Olgy Dabrowskej „Cena za šťastie“ ukazuje príbehy ľudí, ktorí cestu k svojmu šťastiu niekde stratili a pokúšajú sa ju znova nájsť.. Film začína rozvíjať samostatné osudy niekoľkých hrdinov, tak, aby sa ich cesty začali postupne krížiť a nakoniec mohli spolu zložiť jeden veľký príbeh života.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Zrelaxovať môžete aj v prírode. Pozrite si v priloženej galérii ako je v okolí Spišskej krásne.

Nasnímaná bola neďaleko Spišskej a poteší vaše oči: Zimná nádhera na FOTKÁCH
11
Galéria
Zdroj: Peter Olekšák

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM