JAB Rôzne

Spoznajte ju bližšie: O korunku krásy zabojuje aj Sylvia (20) zo Smižian, FOTO

Už tento piatok sa dozvieme meno najkrajšej ženy Spiša. Svoje želiezko v ohni majú aj susedné Smižany. Zoznámte sa s finalistkou číslo 4.

Ilustračný obrázok k článku Spoznajte ju bližšie: O korunku krásy zabojuje aj Sylvia (20) zo Smižian, FOTO
7
Galéria
Zdroj: sukr. archív S. Fargašová

Aj tento rok deväť krásnych dievčat zabojuje o titul Miss Spiša. Finálový večer odštartuje v Spišskom divadle už tento piatok a do finálovej deviatky tentoraz postúpili až štyri Novovešťanky. Svoje zastúpenie majú však aj susedné Smižany, odkiaľ pochádza finalistka s číslom 4 Sylvia Fargašová. Prezradila nám o sebe niečo viac.

Ako táto študentka medicíny uviedla, do súťaže sa sama neprihlásila, ale náhoda rozhodla o tom, že sa tam nakoniec nachádza. „Nikdy som neuvažovala o zapojení sa do žiadnej „súťaže krásy“, keďže sú podľa mňa dôležitejšie veci ako výzor. Ale išla som do toho a beriem to ako príjemné rozptýlenie popri škole,“ povedala Sylvia.

Trému nemá

Podľa jej slov nemala žiadne očakávania, ale je milo prekvapená z ostatných finalistiek a z toho, že sú veľmi dobrý kolektív. „Dievčatá vytvárajú super atmosféru, preto sa vždy teším na nácviky,“ doplnila.

Hoci pre takmer každú finalistku je voľná disciplína strašiakom, sympatická Smižančanka trému z finálového večera nemá a ako hovorí ide sa hlavne zabaviť a užiť si netradičný a určite zaujímavý večer. Svojim súperkám by dopriala aj víťazstvo. „Myslím si, že každá by si zaslúžila vyhrať a preto nebudem sklamaná nech už to vyhrá ktorákoľvek.“

Najväčší sen

Na finálový večer ju príde podporiť najbližšia rodina a palce jej budú držať zaiste aj všetci známi či priatelia. Vo voľnom čase Sylvia rada chodí do prírody a tiež veľmi rada behá. Ako povedala, jej najväčší sen a cieľ v živote je doštudovať vysokú školu.

A čo si myslí táto finalistka súťaže krásy o Spišskej Novej Vsi? „Spišská je krásne mesto, odkedy žijem v Hradci, tak to dokážem oceniť. Najviac sa mi páči námestie a samozrejme, keďže som zo Smižian, tak blízkosť Slovenského raja,“ uzavrela.

Toto je ona: O titul Miss Spiša sa uchádza aj Sylvia zo Smižian
7
Galéria
Zdroj: Progrup
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM