Spišskonovoveský primátor nám prezradil svoje vianočné menu: Prečo večeriava dvakrát?
Niekto stavia na klasiku, iní zas obľubujú exotické chute. Vianočná večera je však predsa len niečím výnimočná. Pavol Bečarik nám prezradil svoje vianočné menu, ale aj to, ako trávi Štedrý deň.
Niekto si nevie predstaviť štedrovečerný stôl bez kapustnice, opekancov, vyprážaného kapra a majonézového šalátu. Iní zas uprednostňujú rybaciu polievku.
Spišskonovoveský primátor stavia na klasiku. "Na Vianoce budem mať klasickú večeru. Kapustnicu, rezne, šalát, prezradil pre Dnes24.
A ako trávi vianočný deň?
„Počas sviatkov ma najprv čakajú pracovné povinnosti. Už tradične plánujem ísť pozdraviť klientov v tunajšom domove dôchodcov, s ktorými si dám rýchlu malú večeru o 15.00 hod. Teší ma a vážim si, že potom môžem osláviť Vianoce pri večeri s mojou mamou a strýkom, keďže obaja majú cez 80 rokov. Po nej pôjdem navštíviť mojich synov a vnúčatá,“ opisuje priebeh najkrajšieho dňa v roku Pavol Bečarik.
Foto: ilustračné