JAB Iné športy

Spišskonovoveské volejbalistky v akcii: Ako sa darilo kadetkám a juniorkám?

Ďalšie zápasy v súťaži čakali na naše volejbalistky počas víkendu. Kadetky si zmerali sily s Prešovom, juniorky sa postavili proti lídrovi súťaže Stropkovu.

Ilustračný obrázok k článku Spišskonovoveské volejbalistky v akcii: Ako sa darilo kadetkám a juniorkám?
Zdroj: Dnes24.sk

Líder celej súťaže junioriek – Stropkov – ešte neprehral zápas a tak to zostalo aj po sobote. V prvom zápase to bola jednoznačná prevaha hostí. V druhom zápase sa domáce volejbalistky po vyhratom druhom sete dostali v treťom sete dokonca do vedenia 14:7, ale nevyužili tento náskok, set i zápas prehrali. Jediným úspechom proti Stropkovu je vyhratý 1 set, čo bolo málo.

„S nulou v kolónke porážok pricestovali na Spiš volejbalistky zo Stropkova. A nula im aj ostala. Hlavne preto, že domáce volejbalistky herne sklamali a aj tých niekoľko šancí na zvrat, ktoré priniesli obidva zápasy, nevyužili. Nebolo to dobré a mnoho vecí treba zmeniť a zlepšiť,“povedal po zápase tréner junioriek Zdenek Hauer.

Juniorky : VK SNV – VK Cele Group Stropkov 0:3 (-17,–20,–23) a 1:3 ((-16,21,–20,–20)

Kadetky v 14.kole súťaže cestovali do Košíc. Na rozdiel od junioriek sa im tento zápas vydaril a z Košíc si odniesli 6 bodov. Zahrali si všetky dievčatá. „Zápas s Košicami bola jednoznačná záležitosť našich kadetiek, hoci výkon, hlavne v prvom zápase, bol ešte poznačený neúspechom zo soboty,“ poznamenal tréner Zdenek Hauer.

Kadetky : Slávia TU Košice – VK SNV 1:3 (-10,–17,28,–17) a 0:3 (-17,–17,–10)

Foto: E. Fabianová

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM