Rôzne

Spišskonovoveská zoo vyhlásila súťaž: Zapojiť sa môžu všetky vekové kategórie

Zoologická záhrada v Spišskej oslávi tento rok jubileum. A vyhlásila zaujímavú súťaž, do ktorej sa môžu zapojiť všetky vekové kategórie.

Ilustračný obrázok k článku Spišskonovoveská zoo vyhlásila súťaž: Zapojiť sa môžu všetky vekové kategórie
Zdroj: ZOO SNV

Zoologická záhrada Spišská Nová Ves vyhlásila výtvarnú súťaž na tému: „30. výročie založenia ZOO Spišská Nová Ves“ v troch kategóriach:

  • žiaci I. stupňa ZŠ v pôsobnosti mesta Spišská Nová Ves
  • žiaci II. stupňa ZŠ v pôsobnosti mesta Spišská Nová Ves
  • jednotlivci (bez ohľadu na bydlisko a vek)

Ako informujú kompetentní, súťažiaci musia odovzdať výkres (A4) na sekretariát svojej školy, resp. ho doručiť do zoo osobne/poštou najneskôr do 15. apríla 2019.

Na zadnú stranu výkresu v kategórii žiakov I. a II. stupňa ZŠ, je potrebné uviesť: názov výkresu, meno, priezvisko, názov a adresu školy a stupeň. V kategórii jednotlivci treba uviesť : názov výkresu, meno, priezvisko, telefónne číslo. Ocenené budú tri najkrajšie práce žiakov I. stupňa, tri práce žiakov II. stupňa a tri najkrajšie práce v kategórii jednotlivci.

Oficiálne vyhodnotenie súťaže bude v deň osláv 30. výročia založenia zoo – 12. mája 2019 o 10:00 priamo v zoologickej záhrade, ktoré bude spojené s odovzdaním cien. Najkrajšie práce budú zároveň v areáli zoo aj vystavené.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

V novoveskej zoo si môžete počas roka užiť aj rôzne akcie. V priloženej galérii si môžete pozrieť, ako to vyzeralo počas tradičnej strašidelnej noci.

FOTOGALÉRIA: Strašidelná noc ukončila sezónu v novoveskej zoo
29
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM