JAB Rôzne

Spišské hadmade trhy prilákali množstvo ľudí: Vychutnajte si ich atmosféru obrazom

Spišské hadmade trhy lákajú čoraz viac ľudí. Štvrtý ročník bol zatiaľ, čo sa týka počtu predajcov aj návštevníkov, rekordný.

Ilustračný obrázok k článku Spišské hadmade trhy prilákali množstvo ľudí: Vychutnajte si ich atmosféru obrazom
27
Galéria

Atraktívna akcia uprostred krásnej prírody. Spišské Handmade trhy sa tešia čoraz väčšej obľube. Konali sa neďaleko nášho mesta a to už po štvrtýkrát. Uplynulá nedeľa tak patrila všetkým milovníkom ručne vyrábaných vecí.

Ich organizátorkou je rodená Nemka zo spišskými koreňmi, súčasná učiteľka na Základnej umeleckej škole v Spišskej Novej Vsi Karin Maria Dvorak. Ako prezradila pre náš portál, je veľkou fanúšičkou hanmade výrobkov a keďže aj sama sa venuje maľovaniu, ktoré i učí a tento druh umenia jej v podobe trhu na Spiši chýbal, rozhodla sa organizovať spomínané trhy.

Ako sa zdá, nielen ona ale aj obyvatelia Spišskej a okolia privítali tento druh trhov, keďže štvrtý ročník bol zatiaľ rekordný, čo sa týka počtu predajcov a návštevníkov. „Máme tu 45 rôznych stánkov z celého Slovenska. Zastúpený je aj Spiš a okolie, ale sú tu aj predajcovia z Banskej Bystrice, Nových Zámkov či Trenčína,“ ozrejmila nám počas podujatia s tým, že aj návštevníkov každým rokom pribúda, čo ju nesmierne teší.

„Ja som tu po prvýkrát. Pred rokom som začala háčkovať náhrdelníky a dcéra ma nahovorila, aby som ich išla sem ukázať. Je tu veľmi príjemná atmosféra a som prekvapená koľko je tu ľudí,“ povedala nám pani Jarmila zo Spišských Tomášoviec.

Ani návštevníci nešetrili slovami chvály. „Príjemná atmosféra, príjemné prostredie a ešte aj počasie dnes vyšlo. Chodím sem pravidelne, lebo milujem tieto veci. Keby som mohla, tak si kúpim od každého niečo, je z čoho vyberať,“ zhodnotila trhy návštevníčka Júlia.

Atmosféru štvrtého ročníka Spišských hadmade trhov si môžete vychutnať v našej fotogalérii.

FOTO: 4. ročník Spišských handmade trhov prilákal zatiaľ najviac návštevníkov
27
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM