JAB Rôzne

Spišská zažila milé momenty: Na jednom pódiu bolo v akcii vyše 100 škôlkarov

Roztomilé chvíle v podaní tých najmenších. Predškoláci zo Spišskej Novej Vsi potešili svojimi vystúpeniami prítomných divákov.

Zdroj: Dnes24.sk

Sobotné dopoludnie patrilo našim najmenším. Sála v kultúrnom dome Mier v Spišskej Novej Vsi sa zaplnila, aby si rodičia, starí rodičia či príbuzní vychutnali pravidelné podujatie s názvom Poďme spolu do kola. To bolo zorganizované Spoločnosťou pre predškolskú výchovu.

„Naše podujatie má dlhoročnú tradíciu, o čom svedčí aj jeho trinásty ročník. Tento rok sa ho zúčastnilo desať materských škôl zo Spišskej Novej Vsi a na pódiu vystúpilo 120 predškolákov,“ ozrejmila pre Spišskú 24 Anna Samončíková, riaditeľka Materskej školy E. M. Šoltésovej.

Ako dodala, podujatie sa koná vždy v apríli. Každá materská škola sa predstavila so svojim číslom. „Téma nie je zadaná, lebo naše pani učiteľky sú veľmi kreatívne a každý rok veľmi milo prekvapia,“ doplnila s tým, že diváci si môžu pozrieť malú ukážku práce práve prostredníctvom tejto tradície.

V pestrom programe tak ukázali deti vskutku zaujímavé vystúpenia a na malú chvíľu sa premenili na tanečníkov, žabky či kovbojov. Plná sála ich zakaždým odmenila veľkým potleskom aj niekoľkokrát počas vystúpenia.

Viac už uvidíte prostredníctvom video aj fotogalérie..

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Roztomilé FOTKY zo Spišskej: Predškoláci sa postarali o pekné chvíle
30
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM