JAB Rôzne

Spišská kapela Ronix má nový song: Borovičku vystriedala dojemná skladba, VIDEO

Kapela zo Spiša Ronix pokračuje aj ďalej vo vlastnej tvorbe. Po chytľavom hite v spišskom nárečí vsadila na romantiku. Pesnička dostala názov ŽIVOT.

Ilustračný obrázok k článku Spišská kapela Ronix má nový song: Borovičku vystriedala dojemná skladba, VIDEO
Zdroj: Dnes24.sk

Hudobnú skupinu Ronix z neďalekých Nemešian sme vám predstavili na našom portáli už minulý rok. V lete sa dovtedy neznáma kapela dostala do širokého povedomia ľudí so svojím letným hitom naspievaným v spišskom nárečí. Veselá skladba s názvom Borovička & Rum si získala uši nielen východniarov.

Už ste ho počuli? Kapela zo Spiša nahrala song, ktorý dojíma
1
Galéria

Po úspešnom hite prichádza kapela s novou pesničkou a videoklipom, ktorý bol natáčaný aj v uliciach Spišskej Novej Vsi. Prečo tentokrát vsadila skupina na romantiku a čo od novej piesne očakáva, nám prezradil v krátkom rozhovore manažér a gitarista kapely Daniel Gaduš.

Je to prvá vaša skladba po vašom predchádzajúcom hite, že?

Áno prvá. Keďže máj je mesiacom lásky, rozhodli sme sa ho obohatiť o novú pesničku, s ktorou prinášame aj nový videoklip.

Po veselej piesni Borovička & Rum prišla na rad romantika…

Už po vydaní tej pesničky sme hovorili, že pripravujeme niečo o láske a to sme aj dodržali. Chceme tvoriť pekné a všestranné veci. Nechceme, aby nás ľudia zaškatuľkovali ako kapelu, čo vie spievať iba o alkohole a iných nerestiach. Vieme byť aj romantické duše a dôkazom toho je táto pesnička. Navyše sme radi, ak vieme prekvapiť.

Predsa len tá predchádzajúca pesnička mala obrovský úspech, s ktorým, ako ste spomínali, ste ani nepočítali. Čo očakávate od nového songu?

Od novej piesne ŽIVOT očakávame to, aby divákom a poslucháčom priniesla radosť a slzy šťastia do ich domovov. Očakávame, že bude plniť aj praktickú úlohu a tou je ponuka novomanželskej piesne pre našich novomanželov… V predpremiére sme ju zahrali minulú sobotu na svadbe a bolo to úžasné. Nevedeli sme to opísať, ale triasli sa nám kolená ako keď sme vystupovali po prvýkrát a novomanželia boli veľmi dojatí. Takže sme boli veľmi šťastní.

Videoklip je nakrútený v prostredí Spišskej, prečo ste sa rozhodli ho natočiť práve tu?

Spišskú sme si vybrali pretože je blízko od nášho pôsobiska a máme k mestu pozitívny vzťah a páčili sa nám veľmi aj priestory, kde sme klip natáčali.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM