Správy

Spiš ochromila voda: Rozvodnené rieky na FOTKÁCH a z vtáčej perspektívy, VIDEO

Podľa Ministerstva vnútra SR (MV SR) sa v dôsledku výdatných zrážok vyliali niektoré vodné toky a zaplavilo domy a cesty. Zdokumentované je to vo fotogalérii aj na videu.

Ilustračný obrázok k článku Spiš ochromila voda: Rozvodnené rieky na FOTKÁCH a z vtáčej perspektívy, VIDEO
4
Galéria

Povodňovú situáciu na Spiši mapovali zo sekcie krízového riadenia Ministerstva vnútra SR aj pomocou dronu. Informuje o tom Ministerstvo vnútra Slovenskej republiky (MV SR) na sociálnej sieti.

Okresy na Spiši

„Zábery sú zo stredajšieho dopoludnia z viacerých obcí v okrese Spišská Nová Ves. Na Slovensku od pondelka výdatne prší a v desiatkach obcí bola vyhlásený druhý alebo tretí stupeň povodňovej aktivity. V dôsledku výdatných zrážok sa vyliali niektoré vodné toky a zaplavilo domy a cesty. Pomáhajú hasiči aj polícia,“ uviedlo ministerstvo.

Viac si už pozrite v priloženej fotogalérii a spomínanom videu.

POVODNE NA SPIŠI Z DRONU

POVODNE NA SPIŠI Z DRONU Kolegovia zo sekcie krízového riadenia Ministerstva vnútra SR dnes mapovali povodňovú situáciu na Spiši aj pomocou dronu. Zábery sú z dnešného dopoludnia z viacerých obcí v okrese Spišská Nová Ves. Na Slovensku od pondelka výdatne prší a v desiatkach obcí bola vyhlásený druhý alebo tretí stupeň povodňovej aktivity. V dôsledku výdatných zrážok sa vyliali niektoré vodné toky a zaplavilo domy a cesty. Pomáhajú hasiči aj polícia.

Posted by Ministerstvo vnútra SR on Wednesday, October 14, 2020
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM