JAB Rôzne

Spečatili svoju lásku a potom to prišlo: Novomanželia zažili v Spišskej veľké prekvapenie!

Momenty, ktoré dokážu dojať. Novomanželia zo Spišskej zažili po svojom sobáši poriadne prekvapenie. Pozrite si video priamo z miesta.

Ilustračný obrázok k článku Spečatili svoju lásku a potom to prišlo: Novomanželia zažili v Spišskej veľké prekvapenie!
13
Galéria

V uplynulý piatok Spišskonovovešťania Martin a Michaela spečatili svoju lásku v obradnej sieni Radnice. Po obrade však zažili menší, no o to milší šok.

AUTENTICKÉ VIDEO: Novomanželia zo Spišskej zažili po obrade dojemné prekvapenie
1
Galéria

Priamo pred Radnicou ich totiž čakalo sedemdesiat mažoretiek, ktoré im nielenže zborovo zablahoželali, ale predviedli aj niečo zo svojho umenia. Prekvapenie pre mladomanželov sa konalo z iniciatívy samotného sobášiaceho – primátora mesta Spišská Nová Ves Jána Volného.

„Práve v tomto čase je naše mesto ešte krajším, ako doposiaľ, keďže sa tu schádza takmer 1500 mažoretiek, aby si zmerali sily na majstrovstvách Slovenska v mažoretkovom športe. Napadlo ma, že pri tejto príležitosti pripravíme pre našich mladomanželov prekvapenie v takejto podobe,“ povedal primátor.

Ako prezradil pre náš portál ženích, plánovali malú a tichú svadbu v kruhu najbližších a o žiadnom prekvapení vôbec netušili. „Bol to pre nás šok, ale zároveň nádherné a milé prekvapenie. Musím povedať, že dievčatá boli úžasné a obaja sme nadšení a vďační,“ hľadal po prvotnom šoku vhodné slová prekvapený, no usmiaty ženích Martin.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

To treba vidieť: Novomanželia zo Spišskej zažili po obrade dojemné prekvapenie
13
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM