JAB Rôzne

Sociálne siete hýbu aj Spišskou: 5 zaujímavých skupín na facebooku týkajúcich sa nášho mesta

Každodennou súčasťou mnohých ľudí sa stali sociálne siete. V rámci nich hrá v našich končinách prím facebook. Ľudia tam hľadajú informácie nielen o svojich známych, ale aj o tom, čo sa okolo nich deje. Zaostrili sme na zaujímavé skupiny v rámci nášho mesta, ktoré by vás mohli zaujímať.

Ilustračný obrázok k článku Sociálne siete hýbu aj Spišskou: 5 zaujímavých skupín na facebooku týkajúcich sa nášho mesta
Zdroj: Dnes24.sk

1. Dopravný servis PP – KK – SN

Jednou z takýchto skupín je Dopravný servis PP – KK – SN . Teda skupina zameraná na tunajších vodičov. Jej obsah vytvárajú samotní členovia, ktorí informujú o policajných hliadkach, radaroch či obmedzeniach na našich cestách. Skupina je verejná, obsah tak uvidia aj tí, ktorí sa členmi ešte nestali.

2. Priznania Spišiakov

Nejde o skupinu, ale v tomto prípade o stránku. Jej samotný názov Priznania Spišiakov mnoho prezrádza. Fanúšikov si nachádza predovšetkým medzi mladšími ročníkmi. Ako to funguje? Administrátorovi zašlete príspevok- priznanie, ktorý ju na žiadosť prispievateľov poväčšine anonymne zverejní.

3. Psíčkari Spišská Nová Ves a okolie

Treťou v tomto našom prehľade je skupina, ktorá nemá zatiaľ veľa členov, ale je živá a týka sa všetkých, ktorí majú radi psíkov. Majitelia štvornohých miláčikov sa môžu v tejto skupine podeliť o fotky svojich zvieracích kamarátov, ale aj o zážitky, ktoré zažívajú pri bežnom venčení od tých, ktorí psíky veľmi nemusia. Skupina je verejná, ale keď chcete pridať príspevok musíte sa stať jej členom.

4. Smer SNV – BA a naspäť

Pre cestovateľov na západ môže byť celkom určite užitočná skupina Smer SNV – BA a naspäť. Ak hľadáte odvoz z alebo do hlavného mesta, môžete vyskúšať aj toto. Kliknúť sem by sa mohlo oplatiť aj v opačnom prípade, ak máte voľné miesta v aute a chcete ich zaplniť.

5. Na Predaj Spišská Nová Ves a okolie

A teraz z iného súdka, skupina Na Predaj Spišská Nová Ves a okolie. Už podľa názvu je jasné, že ide o akýsi bazár v rámci nášho mesta a jeho okolia. Skupina má 1130 členov a je verejná. Pozor, však keď chcete pridávať príspevky musíte sa stať jej členom.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM