JAB Kultúra

Sobota a nedeľa v Spišskej a okolí? Skočiť sa dá aj na tieto akcie...

Užite si víkend aj vy. Čo sa bude počas neho diať v našom meste a okolí ? Vybrali sme pre vás hneď niekoľko tipov na lákavé akcie...

Ilustračný obrázok k článku Sobota a nedeľa v Spišskej a okolí? Skočiť sa dá aj na tieto akcie...
Zdroj: Dnes24.sk

Grajnár 2018

10. februára 2018 od 9:00, Grajnár

Príležitosť zalyžovať si a zmerať sily s inými lyžiarmi. Centrum voľného času Adam v spolupráci s našim mestom a Lesmi mesta Spišská Nová Ves pripravili pre milovníkov snehu a lyží verejné preteky v behu na lyžiach. Pretekať budú v sobotu dospelí v niekoľkých vekových kategóriách.

Fašiangová lyžovačka

10. februára 2018 od 11:00, Levočská dolina

Poslednú fašiangovú lyžovačku si môžete užiť v sobotu aj v lyžiarskom stredisku Levočská Dolina. Masky dostanú 4-hodinový skipass grátis, bude prebiehať súťaž o najkrajšiu masku v kategórii deti aj dospelí. Pripravené sú rôzne súťaže pre deti, maskoti, zabíjačkové špeciality a mnoho iného.

Až tri v taňcu na vidermaňcu

10. februára 2018 o 19:00, Spišské divadlo

Spišské divadlo opäť pripravilo zaujímavú hru. Diváci si môžu pozrieť novú hru o ľúbostnom trojuholníku zo Sepešoviec poprepletanú humornými dialógmi v spišskom nárečí.

9. reprezentačný ples

10. februára 2018, o 19:00, spoločenská sála KD v Smižanoch

Už po deviatykrát budú plesať aj naši najbližší susedia. Reprezentačný ples obce Smižany sa bude konať pod záštitou starostu Michala Kotradyho. Súčasťou večera bude DJ Spayble, finalista Zem spieva Štefan Štec, ľudová hudba Dominika Maniaka aj tanečná umelecká skupina Čarovné ostrohy. Pripravená bude tiež tombola.

Tisícdeväťsto

10. februára 2018 o 19:00, Divadlo Kontra

Poetický príbeh chlapca – siroty, ktorú našli na palube prepychového zaoceánskeho parníka. Sprevádza ho zvláštny osud: pokiaľ žije nesmie opustiť loď. Stáva sa legendárnym klaviristom. Dramatické spracovanie: Ján Pramuk

Karneval na snehu

11. februára 2018 o 14:00, Ferčekovce

Športový klub Ferčekovce pripravil pre všetkých zaujímavú akciu. Malí aj veľkí sa môžu v nedeľu popoludní vyšantiť sa na svahu Rittenberg na čomkoľvek. Jedinou podmienkou účasti je maska. Taktiež budú hodnotené originálne vozidlá, na ktorých sa účastníci predvedú.

Pod bielym závojom

11. februára 2018 o 14:00, kaštieľ Markušovce

Predvalentínska nedeľa s komentovaným vstupom – zaujímavosti o svadobných šatách a svadbách ako o spoločenskom fenoméne či prezentácia súčasných svadobných šiat na vás čakajú v neďalekom kaštieli v Markušovciach. Výstava je doplnená zaujímavými exponátmi zo zbierkového fondu Múzea Spiša.

Snežní ľudkovia

11. februára 2018 o 16:00, Dom Matice slovenskej

Bábkové divadlo spod Spišského hradu pozýva všetky deti a ich rodičov na nežnú snehuliacku rozprávku o veľkej obetavosti a priateľstve. Rozprávka bude pripravená v nedeľu popoludní v podkroví Domu Matice slovenskej a po predstavení čaká na deti animačný program.

Verejné korčuľovanie

11. februára 2018 od 17:30, Zimný štadión

Pred pracovným týždňom môžete zrelaxovať aj aktívne a stráviť dve hodinky na zimnom štadióne v Spišskej Novej Vsi pri korčuľovaní. Zimný štadión bude pre priaznivcov tohto zimného športu otvorený v nedeľu od 17:30.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM