Miroslav Pomajdík Správy

Slovenský raj sa hrdí novou značkou: Predstavuje súhru fauny a flóry, FOTO vo vnútri

Spišská Nová Ves prednedávnom privítala 25 touroperátorov zo Slovenska, Maďarska, Poľska a Českej republiky, ktorí tu absolvovali 3-dňový workshop a infocesty pod názvom „Zima v Slovenskom raji“. Súčasťou programu bola aj konferencia, na ktorej bola predstavená nová značka Slovenského raja.

Ilustračný obrázok k článku Slovenský raj sa hrdí novou značkou: Predstavuje súhru fauny a flóry, FOTO vo vnútri
Zdroj: Dnes24.sk

„Cieľom workshopu bolo predstaviť touroperátorom Slovenský raj z pohľadu cestovného ruchu najmä s ohľadom na aktuálnu zimnú turistickú sezónu. O úspešnosti realizovaného workshopu svedčí najmä fakt, že niektoré cestovné kancelárie v uplynulých dňoch rozšírili svoju ponuku aj o nové ubytovacie kapacity v Slovenskom raji. ,” informovala zo SPIŠ – VIEW – TRADING Viktória Odlerová.

Do program bola zaradená aj konferencia, na ktorej bola predstavená nová značka Slovenského raja, ktorá bola v úvode tohto roka vybratá v rámci obchodnej verejnej súťaže.

„Značka ako nový symbol Slovenského raja odráža dva základné stavebné kamene Slovenského raja. Sú to flóra a fauna, ktoré robia Slovenský raj výnimočným, ktoré ho robia národným parkom. Vizuálnym spojením hôr a kopcov s riekou, vodopádom a jazerom vytvoril autor značky tvar hlavy líšky či vlka, zástupcov fauny Slovenského raja. Značka tak predstavuje dokonalú súhru fauny a flóry v Slovenskom raji. Stane sa súčasťou nového vizuálneho štýlu Slovenského raja pri marketingu a komunikácii s verejnosťou,“ informovala vedúca Referátu cestovného ruchu a zahraničných vzťahov na Mestskom úrade Spišská Nová Ves Darina Paveleková, ktorá manažuje projekt, v rámci ktorého sa súťaž na značku i workshop „Zima v Slovenskom raji“ realizovali.

Nová značka Slovenského raja
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM