JAB Kultúra

Skupina z Jamníka prichádza s novým počinom: Dajte si pauzu, tu je letný song od kapely Sám Sebou

Hudobná skupina z Jamníka opäť prichádza na scénu s novým letným songom. Na pomoc si zavolali aj speváčku z nitrianskej kapely Borra. Vypočujte si energetickú pesničku s názvom Som z teba blázon.

Ilustračný obrázok k článku Skupina z Jamníka prichádza s novým počinom: Dajte si pauzu, tu je letný song od kapely Sám Sebou
Zdroj: Dnes24.sk

Pieseň Som z teba blázon je nový letný song známej kapely z Jamníka. O text piesne sa postaral textár skupiny František Pavol. A ako nám povedal spevák Sám Sebou Matúš Fifík, chlapci sa zhodli na tom, že táto skladba bude lepšia s pomocou nežnejšieho pohlavia.

Oslovili sme speváčku Barboru Čičmanovú z nitrianskej kapely Borra. Veľmi nás potešilo, že s tým súhlasila,“ prezradil Matúš. Pieseň sa podľa jeho slov nahrávala v štúdiu Randal factory pod produkciou Jimiho Cimbalu. O lyric video sa postaral Laco Rychtarik.

„Som z teba blázon je pozitívna a energická pesnička. Veľmi sa z nej tešíme a nevieme sa dočkať, keď ju predstavíme fanúšikom na koncertoch. Tie najbližšie nás čakajú v piatok na Fresh feste, ktorý sa koná na Duchonke a v sobotu na Kobuľa feste v Jamníku,“ doplnil spevák skupiny Sám Sebou.

Ako sa skupine pesnička podarila si môžete pozrieť v našej videogalérii.

Nový song od kapely z Jamníka : Som z teba blázon
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM