JAB Kultúra Kultúra

Šikovný PREHĽAD pre každého Novovešťana: Kam za relaxom počas nového týždňa?

Kvalitný oddych vždy príde vhod. A vyraziť si na zaujímavú akciu, rozhodne patrí medzi super spôsob relaxu. Prinášame vám preto prehľad zaujímavých podujatí, ktoré vám odporúčame v Spišskej Novej Vsi zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Šikovný PREHĽAD pre každého Novovešťana: Kam za relaxom počas nového týždňa?
Zdroj: Dnes24.sk

ŽELEZNÁ CESTA STRATENÁ V SLOVENSKOM RAJI

Do 25. marca. 2016, Spišské osvetové stredisko

Pre milovníkov prírody a Slovenského raja je pripravená výstava fotografií neprofesionálnych fotografov pri SOS. Výstavu si môžete pozrieť už len do 25.marca.

KAROL STRMEŇ

21.marca.2016 o 15­.30, Spišská knižnica

Pri príležitosti 95.výročia narodenia básnika a prekladateľa Karola Strmeňa pripravil miestny odbor Matice slovenskej spolu so Spišskou knižnicou stretnutie priaznivcov jeho tvorby.

Z ROZPRÁVKY DO ROZPRÁVKY

21. – 22. marca 2016, Spišské osvetové stredisko

Aj tohto roku sa môžu malí i veľkí priaznivci detského divadla tešiť na nádielku detskej dramatickej hravosti, ktorá sa odohrá tradične v dvoch dňoch na skutočných divadelných doskách Spišského divadla.

DON JUAN V PEKLE

23.marec 2016 o 19.00, Štúdio SD

Za hriešny život pošle autor Dona Juana do pekla na stretnutie sa so svojimi obeťami. Komédiu s tradičnými Shawovskými prednosťami- vtipom, iróniou a sarkazmom si môžete pozrieť v stredu podvečer.

STUDENT PÁRTY

23.marca 2016 o 21.00, Number 7 club

Niečo pre všetkých študentov na začiatok veľkonočných prázdnin. V stredu v noci to môžete roztočiť na študentskej párty. O zábavu sa postará DJ Booster.

VEREJNÉ KORČUĽOVANIE

24. marec 2016 o 18.00, Zimný štadión

Máte radi aktívny oddych a zimné športy? Aj pred veľkonočnými sviatkami môžete štvrtkový podvečer stráviť aktívne. Ľadová plocha na zimnom štadióne čaká na všetkých priaznivcov korčuľovania.

PAŠIOVÝ EKUMENICKÝ SPRIEVOD MESTOM

25. marca. 2016 o 13.00, začiatok pred Evanjelickým kostolom

Už tradične na Veľký piatok sa uskutoční pre všetkých veriacich kresťanských cirkví pašiový ekumenický sprievod mestom.

NENÁVIDÍM

27.marec.2016 o 19­.00, divadlo Kontra

Vynikajúcu komédiu, ktorá získala na Kremnických Gagoch Cenu Stana Radiča „Objav roka“ uvedie vo veľkonočnú nedeľu divadlo Kontra. Uletená zábavná jazda o našej nie veľmi zábavnej každodennosti…

ACH TIE ROKY 90-TE

27.marec.2016 o 20­.00, hotel Metropol

Veľkonočná disko párty s hitmi deväťdesiatych rokov, na ktorej môžete oprášiť svoje obľúbené outfity z doby Depeche Mode, Sipley Red či Pet Shop Boys na vás čaká v hoteli Metropol na Veľkonočnú nedeľu.

VEĽKONOČNÁ PÁRTY

27. marca 2016 o 21.00, Number 1 club

V nedeľu čakajte v Spišskej Novej Vsi veľkú tanečnú žúrku. Na akcii Veľkonočná párty v novoveskom klube Number 1 club to rozbalí DJ Trixxi.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM