Rôzne

S týmto treba počítať: Mariánska púť prinesie so sebou aj dopravné obmedzenia

Už tento víkend sa zídu tisícky veriacich na Mariánskej hore v Levoči. Polícia upozorňuje účastníkov cestnej premávky na dopravné obmedzenia.

Ilustračný obrázok k článku S týmto treba počítať: Mariánska púť prinesie so sebou aj dopravné obmedzenia
Zdroj: TASR

Polícia upozorňuje účastníkov cestnej premávky na dopravné obmedzenia na pozemných komunikáciách, s ktorými treba rátať v okrese Levoča počas konania Mariánskej púte 2017.

Osobitný dopravný režim začne podľa slov krajského policajného hovorcu Daniela Džobaníka 1. júla v čase od 6:00 hod. a ukončenie sa predpokladá do 16:00 hod. nasledujúceho dňa.

„Čiastočné obmedzenie, z dôvodu parkovania autobusov po jednej strane komunikácie, bude na ceste III/3225 vedúcej z mesta Levoča do Levočskej doliny a v prípade potreby – veľkého nárastu počtu autobusov dôjde k obmedzeniu jedného jazdného pruhu na ceste I/18 v km od 630,700 do 630,900 v dopravnom smere Poprad – Prešov,“ povedal Džobaník s tým, že sa jedná sa o trojpruhový prieťah mestom Levoča, v úseku pred križovatkou pri Košickej bráne.

Ako doplnil, počas osobitného dopravného režimu budú v meste Levoča uzatvorené nasledujúce ulice: Sadová, Kláštorská, Košická, Športovcov a Námestie Majstra Pavla. „V čase konania Mariánskej púte budú v meste Levoča zrušené všetky spoje mestskej hromadnej dopravy. Všetky verejné parkoviská a záchytné parkovacie plochy budú vyznačené prenosným dopravným značením,“ uzavrel policajný hovorca.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto:ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM