JAB Krimi

Rušné ráno v Spišskej: Do tohto všetkého nabúral muž (44) na audine, zakončil to náraz do stromu!

Rušné chvíle v Spišskej Novej Vsi. Šofér (44) audiny A6 podľa polície najskôr v križovatke narazil do stojaceho auta, ale to ešte nebolo vôbec všetko!

Ilustračný obrázok k článku Rušné ráno v Spišskej: Do tohto všetkého nabúral muž (44) na audine, zakončil to náraz do stromu!
Zdroj: Dnes24.sk

V Spišskej Novej Vsi došlo v prvý deň víkendu ráno o 6.25 hod. na križovatke ulíc Duklianska – Medza a križovatke ulíc Štefánikovo námestie a Elektrárenská v Spišskej Novej Vsi k dopravnej nehode.

„Vodič (44) z okresu Levoča viedol osobné motorové vozidlo značky Audi A6 po ulici Medza, pričom na križovatke odbočoval doprava na Dukliansku ulicu a v križovatke narazil do stojaceho auta Audi A4, ktoré viedol 27-ročný vodič z okresu Spišská Nová Ves a ktorý stál v križovatke na svetelný signál „STOJ“,“ informovala krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Podľa slov policajnej hovorkyne, vodič Audi A6 po nehode pokračoval v jazde po Duklianskej ulici smerom k Štefánikovmu námestiu a potom na križovatke s Elektrárenskou ulicou vošiel na červený signál „STOJ“ do križovatky, kde nedal prednosť v jazde Toyote Yaris. Tú viedla 48-ročná vodička zo Spišskej Novej Vsi na zelený signál „VOĽNO“ v smere z Letnej na Elektrárenskú u­licu.

„Po zrážke s vozidlom Toyota sa vodič Audi A6 dostal do šmyku, vyšiel na chodník na Zimnej ulici, kde narazil do dopravnej značky a stojanu na bicykle. Následne prešiel k ľavému okraju cesty, kde prednou časťou narazil do stromu. Po nehode vodič vozidla Audi A6 z vozidla vystúpil a dal sa na útek, pričom ho policajná hliadka chytila na Letnej ulici,“ doplnila policajná hovorkyňa.

Pri nehode podľa polície vodič Audi A6 utrpel ľahké zranenia, ostatní účastníci nehody bez zranení. Dychovou skúškou požitie alkoholu u vodičov Audi A4 a Toyota zistené nebolo. „Vodič Audi A6 dychovú skúšku odmietol a žiadal sa na odber krvi. Vodičovi bol zadržaný vodičský preukaz,“ uzavrela Mésarová s tým, že na vozidlách vznikla celková škoda 8000 eur. Dopravná nehoda je v štádiu šetrenia dopravných policajtov zo Spišskej Novej Vsi.

Foto: Matúš Gavlák

Nehoda v Spišskej pritiahla pozornosť: Zábery z miesta!
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM