Miroslav Pomajdík Krimi

Rušné chvíle našich hasičov: Za jediný deň v meste a okolí horeli až tri autá!

Spišskonovoveskí hasiči majú za sebou pernú nedeľu, keď museli absolvovať výjazdy až k trom horiacim autám. Kde všade štvorkolesové tátoše v jeden deň horeli?

Ilustračný obrázok k článku Rušné chvíle našich hasičov: Za jediný deň v meste a okolí horeli až tri autá!
Zdroj: TASR

Prvý požiar bol hlásený z lokality Za Hornádom, kde horel Fiat Stilo. Ako informoval dôstojník operačného strediska spišskonovoveských hasičov Martin Pentak, škoda sa vyšplhala na sumu 3 000 eur a pravdepodobnou príčinou bolo úmyselné podpálenie.

V nedeľu podvečer museli zasahovať opäť, keď na ceste zo Spišskej Novej Vsi smerom na Markušovce horelo auto značky VW Polo. Požiar ho úplne zničil a majiteľovi vznikla škoda 3 000 eur. Pravdepodobnou príčinou požiaru bol skrat na elektroinštalácii vozidla.

Posledný výjazd prišiel pred polnocou, kedy bol oznámený požiar dvojgaráže v Spišskej Novej Vsi. Ako informoval Pentak, na mieste zasahovalo sedem hasičov a dve cisterny. Hasiči po príchode zistili, že nehorí garáž, ale jedno z dvojice áut Mercedes zaparkovaných v garáži. Požiarom vznikla podľa predbežného odhadu majiteľovi škoda za 3000 eur. Príčina požiaru je v štádiu vyšetrovania.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM