JAB Rôzne

Pyžamová párty aj hľadanie pokladu: Takto si užívali deti noc v materskej škole, FOTO

O parádny zážitok deťom sa postarali pedagógovia MŠ Tomášika v Spišskej. Okrem množstva aktivít strávili v škôlke deti celú noc. Veď sledujte…

Ilustračný obrázok k článku Pyžamová párty aj hľadanie pokladu: Takto si užívali deti noc v materskej škole, FOTO
12
Galéria
Zdroj: MŠ S. Tomášika

Deti z Materskej školy S. Tomášika v Spišskej Novej Vsi mali o ďalší zaujímavý zážitok postarané. Pred pár dňami mohli vo svojej škôlke dokonca stráviť celú noc.

Ako nám povedala Eva Karaffová, riaditeľka uvedenej materskej školy, tradičná aktivita s názvom Čaro noci sa konala už po deviatykrát. „Celá myšlienka vznikla preto, že sme chceli utužovať priateľské vzťahy detí ako aj celého kolektívu. Zároveň formou zážitkového učenia naučiť deti byť odvážne a nebáť sa byť samé bez rodičov,“ priblížila.

Noci v materskej škole sa podľa jej slov zúčastnili deti od 4 do 6 rokov. Nechýbalo čítanie rozprávok, diskotéka – pyžamová párty či hľadanie pokladu s baterkami v priestoroch materskej školy ako aj občerstvenie. „Deti spali spolu v jednej triede aj s pani učiteľkami a ráno ich čakali sladké raňajky, ktoré zabezpečili rodičia,“ doplnila E. Karaffová s tým, že deti sa každý rok na takýto zážitok tešia a je to dobrá skúsenosť pre rodičov aj učiteľov.

Noc plnú zážitkov novoveských škôlkarov si môžete pozrieť prostredníctvom našej galérie.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

V OBRAZOCH: Spišskonovoveskí škôlkari? V materskej škole si užili celú noc
12
Galéria
Zdroj: MŠ S. Tomášika
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM