JAB Rôzne

Púšťanie šarkanov aj tekvicová párty: V Spišskej sa opäť zabavia tí najmenší

Jesenné obdobie je bohaté aj na rôzne aktivity pre deti. Materské centrum v Spišskej pripravilo pre najmenších zaujímavý program.

Ilustračný obrázok k článku Púšťanie šarkanov aj tekvicová párty: V Spišskej sa opäť zabavia tí najmenší
Zdroj: TASR

Púšťanie šarkanov bezpochyby patrí k jeseni. Ak ste to ešte so svojimi ratolesťami nestihli, máte možnosť tak urobiť už vo štvrtok 26. októbra, na kedy materské centrum Dietka pripravilo Šarkaniádu.

Ako pre náš portál povedala spoluorganizátorka podujatia Barbora Bačová, začiatok akcie je o 15:00, kedy deti s rodičmi a svojimi šarkanmi sa stretnú pred materským centrom na sídlisku Mier, aby sa spoločne vybrali na lúku. Okrem dobrej zábavy, prebehne aj súťaž o najkrajšieho šarkana.

Šarkaniádou to však nekončí. Deti sa môžu tešiť aj na tekvicovú párty, ktorá sa v materskom centre Dietka uskutoční už túto sobotu so začiatkom o 15:00 hod.

„Detičky si musia priniesť vlastnoručne vyrobený, alebo požičaný kostým. Kto nemá, požičať si môže aj u nás,“ povedala Barbora Bačová s tým, že na deti čakajú rôzne hry, súťaže či parádna hallowenska diskotéka. Najkrajšia maska si odnesie aj nejakú odmenu a nebude chýbať ani občerstvenie.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM