Iné športy

Prvýkrát zasiahli do ligových bojov aj najmladšie volejbalistky: Takto si poradili na turnaji

Počas uplynulého víkendu prišiel rad aj na najmladšie novoveské volejbalistky. Mladšie žiačky odohrali svoj prvý ligový turnaj v Lendaku.

Ilustračný obrázok k článku Prvýkrát zasiahli do ligových bojov aj najmladšie volejbalistky: Takto si poradili na turnaji
Zdroj: VK SNV

Do súťaže má VK SNV prihlásené 2 družstvá, ktoré cestovali v nedeľu do Lendaku na svoje prvé ligové zápasy vo svojom živote. Tréner Radovan Žigraj dal príležitosť všetkým 8 hráčkam, ktoré mal k dispozícii v oboch družstvách. Na turnaji si zmerali sily s Popradom aj s domácim družstvom z Lendaku.

„Tradične, keď sa príde hrať do Lendaku, tak domáci vždy urobia búrlivú atmosféru. No napriek tomu naše dievčatá bojovali. Ťažšie sme sa vyrovnávali s ľahkými loptami, s ktorými sa má hrať 3-kový volejbal a veľa servisov nám tak utekalo do autu, čo sa plne prejavilo v 2. sete,“ priblížil Žigraj priebeh prvého zápasu. V druhom zápase podľa jeho slov hrali dievčatá proti Popradu s veľkým bojovným srdiečkom a radosťou, čo prispelo aj k ich víťazstvu.

„Dievčatá hrali na svoje pomery veľmi dobre, nechali tam svoje srdce a bojovali ako o dušu. Bola radosť sa na ne pozerať a už teraz sa tešíme všetci na domáce zápasy,“ povedal tréner.

  • VK SNV“A“ – Lendak 0:2 (-21,–11)
  • Poprad – VK SNV „B“ 1:2 (-14,13,–15 )
  • VK SNV“A“ – VK SNV“ B“ 2:1 (18, –23,5)

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM