JAB Kultúra

Prvý májový týždeň láka za zábavou a oddychom: Tipy, ako si ho užiť v Spišskej

Prísť po náročnom pracovnom dni na iné myšlienky môže pomôcť jedna zo zaujímavých akcií. Pozrite si prehľad tých, ktoré sa v našom meste budú konať počas nasledujúcich dní.

Ilustračný obrázok k článku Prvý májový týždeň láka za zábavou a oddychom: Tipy, ako si ho užiť v Spišskej
Zdroj: Dnes24.sk

ČÍNSKY MAHARADŽA

3.mája 2016 o 19.00, divadlo Kontra

Nová premiéra Divadla Kontra. Nezvyčajný horolezecký thriller ikony svetového himalájizmu, slovenská a svetová premiéra scénickej verzie knihy Wojteka Kurtyku. Magický a filozofický príbeh o prekonaní samého seba. Silné emócie, ponuré reflexie, skvelý humor sú pripravené v utorok podvečer.

ŽIVOT NIE JE DIVADLO

4.mája 2016 o 19:00, Štúdio SD

Ak ste nestihli premiéru nezúfajte. V strede týždňa si môžete vychutnať opäť hru s názvom Život nie je divadlo. Emotívny príbeh muža na samote sa odohrá v štúdiu Spišského divadla

CARMEN

6.mája 2016 o 19.00, Dom kultúry Mier

Tanečná dráma vášnivej, osudovej lásky krásnej a neskrotnej Cigánky – najznámejší príbeh lásky, ktorému nechýba romantická zápletka v podaní Cigánskych diablov. Nadčasový príbeh žiarlivosti, ktorý smeruje k tragickej smrti. Účinkujú: Cigánsky diabli, tanečná skupina CREDANCE, sólisti baletu SND a sólisti SĽUKU

ŽENSKÝ ZÁKON

7. mája 2016 o 19.00, Spišské divadlo

Pre milovníkov divadla je na konci pracovného týždňa pripravená repríza klasiky od Jozefa Gregora Tajovského. Komédia v spišskom nárečí vás zaručene dostane.

BUZOVCI NA HORÁCH

6.mája 2016 o 16.30, Multicentrum

Vernisáž výstavy Buzofci na horách si môžete vychutnať v piatok popoludní. Výstava fotografií známych novovešťanov Michala Buzu staršieho a Michala Buzu mladšieho potrvá až do 1. júla 2016 . V prvú nedeľu v mesiaci bude vstup voľný.

RASDALMAN

7.mája 2016 o 18.00, Čajovňa Alchýmka

Koncert popradskej kapely Rasdalman – vypĺňa prázdne miesto na hudobnej a outdoorovej scéne. Trojica hudobníkov sa s vami podelí o ich skladby inšpirované prírodným aj ľudským bytím. Vstupné dobrovoľné.

GIŇOLOVE STAROSTI

8. mája 2016 o 16.00, Dom Matice slovenskej

Bábkové divadlo spod Spišského hradu pripravilo pre všetky deti nedeľňajšiu rozprávku „GIŇOLOVE STAROSTI“. Francúzska postavička Giňol, veľmi podobná nášmu Gašparkovi, sa domáha spravodlivosti proti predstaviteľom miestnej moci. Ako to už býva, pravdu má ten, kto má peniaze a moc a my sme len bábky v ich rukách. Po predstavení pokračuje animačný program

Môže vás zaujímať:

Májové akcie v Spišskej ako na dlani: Top 10 podujatí, ktoré si určite nenechajte újsť

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM