Rôzne

Prvý máj sa blíži: Aha, aký program môžete zažiť v Madaras parku a v zoo

Prvý máj je čo nevidieť tu. A v Spišskej Novej Vsi vám ho môže spríjemniť aj program v Madaras parku a v zoologickej záhrade. Necháte sa zlákať?

Ilustračný obrázok k článku Prvý máj sa blíži: Aha, aký program môžete zažiť v Madaras parku a v zoo
Zdroj: Dnes24.sk

Už máte plány na prvého mája? Ak si budete chcieť niekam vyraziť, vedzte, že pripravený bude tradične aj kultúrny program, ktorý sa uskutoční v priestoroch Madaras parku. A to so začiatkom od 15:00 hod.

Predstaví sa vám Divadelný svet zo Spišskej Novej Vsi s rozprávkou pre deti Ako išlo vajce na vandrovku a Folklórny súbor Čačina, ktorý sviatočné popoludnie spríjemní tancom, spevom a hudbou zo Spiša, Šariša a Zemplína.

Deň voľna si môžete užiť aj v našej zoologickej záhrade. Doobeda pri jej návšteve bude v areáli zoo prebiehať od 10:00 roadshow Za zdravý a krásny úsmev. Poobede o 14:00 hod je pre najmenších návštevníkov pripravená činoherná rozprávka Polepetko.

Zoologickú záhradu v Spišskej pred jej otvorením pomáhali upratovať aj dobrovoľníci. Pozrite si to na fotkách, ktoré nájdete v priloženej galérii.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Zaslúžia si palec hore: Takto desiatky ľudí pomohli novoveskej zoo
15
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM