JAB Kultúra

Prvý decembrový víkend je tu: V našom meste ponúka aj takéto akcie...

Ani sme sa nenazdali a je tu už prvý decembrový víkend. A v našom meste ponúka aj viaceré podujatia. Vybrali sme z nich niekoľko tipov.

Ilustračný obrázok k článku Prvý decembrový víkend je tu: V našom meste ponúka aj takéto akcie...
Zdroj: Dnes24.sk

Osvetové podujatie

1. decembra 2018 od 10:00

Po sedemnástykrát organizuje v Spišskej Novej Vsi OZ Mladí ľudia a život osvetové podujatie, počas ktorého verejnosť informuje o víruse HIV a ochorení AIDS. Počas dňa je pripravená info stánok pred evanjelickým kostolom. Podvečer sa bude konať sviečkový pochod aj verejná beseda.

Čertovské pero

1. decembra 2018 o 17:00, kino Mier

Čertovské pero je klasická filmová rozprávka o spravodlivých čertoch, krásnej krčmárke Magdalénke, leňochovi, ktorý chce rýchlo zbohatnúť, a mladom čertovi Bonifácovi, ktorý nakoniec všetkých zachráni a zaslúži si lásku svojej vyvolenej.

Kvízovanie

1. decembra 2018 o 18:00, Čajovňa Alchýmka

Zábavné kvízové súťaženie v tímoch (2 – 4 hráči ) v štyroch kolách – obrázkové, hudobné, tipovacie a vedomostné kolo si budete môcť užiť v sobotu podvečer v čajovni Alchýmka. Víťazi si odnesú milé malé ceny.

Mikuláš pre deti

2. decembra 2018 od 13:30 , Ferčekovce

Mikuláš zavíta do mestskej časti Ferčekovce už túto nedeľu. Tešiť sa môžete na mikulášsky balíček, teplý čajíček a program, ktorý vám pripravia skauti. Pre dospelých bude na zahriatie vianočný punč.

Palculienka

2. decembra 2018 o 16:00, Spišské divadlo

Jednu z najkrajších rozprávok od svetoznámeho rozprávkara Hansa Christiana Andersena si môžu pozrieť naši najmenší v Spišskom divadle v nedeľu popoludní. Inscenácia v réžii Petra Palika je výtvarne okúzľujúca, plná pestrých rozprávkových obrazov, ktoré podkresľuje hudba a piesne Martina Geišberga.

Zrodila sa hviezda

2. decembra 2018 o 19:00, kino Mier

V novom spracovaní romantickej drámy Zrodila sa hviezda, stvárni Bradley Cooper ostrieľaného muzikanta Jacksona Mainea, ktorý objaví a zamiluje sa do začínajúcej speváčky Ally (Lady Gaga). Táto už svoj veľký sen o hviezdnej kariére vzdala…pokým ju Jack neprinúti výjsť na pódium pod svetlá reflektorov. Ale keď Allyin raketový štart zatieni jeho vlastnú kariéru, Jack stále obtiažnejšie nesie svoj ústup z veľkých pódií a o to viac bojuje so svojimi vnútornými démonmi.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM