Iné športy

Prvé zápasy novoveských junioriek: Volejbalové schopnosti si preverili s Bystricou

Volejbalový víkend odštartoval juniorkám sezónu. V prvom kole si hráčky Spišskej zmerali sily s volejbalistkami z Banskej Bystrice.

Ilustračný obrázok k článku Prvé zápasy novoveských junioriek: Volejbalové schopnosti si preverili s Bystricou
Zdroj: VK SNV

Staršie žiačky aj kadetky svoju volejbalovú sezónu odštartovali už začiatkom októbra. Počas uplynulej nedele čakalo prvé kolo sezóny aj juniorky. Novovytvorené kadetsko-juniorské družstvo nastúpilo na prvé zápasy sezóny podľa slov ich trénerky Lenky Mihalikovej vo výbornej nálade.

„Dievčatá sú spolu len od augusta, ale je vidieť, že vytvorili dobrú partiu. Staršie odovzdávajú skúsenosti mladším a mladšie zasa svojou húževnatosťou a chcením dodávajú družstvu správnu športovú atmosféru,“ prezradila trénerka s tým, že súper bol veľmi zdatný, takže aj oba zápasy veľmi vyrovnané.

„S výsledkom a predvedenou hrou som spokojná, každý bodík do tabuľky bude v tomto ročníku veľmi cenný. Prvý zápas sme mali oproti súperovi mierne navrch, v druhom už bolo cítiť aj únavu, tak sa striedali dobré pasáže so slabšími. V koncovke piateho setu to už bolo aj o šťastí,"doplnila po zápasoch prvého kola trénerka junioriek.

ŠVK Tatran Banská Bystrica -VK SNV 1:3 (-15, –18, 23, –18) a 3:2 (-22,20,–24,9,13)

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM