Iné športy

Prvé prehry aj mladé posily: Takto vyzerali zápasy novoveských volejbalistiek

V lige hrali počas uplynulého víkendu staršie žiačky, ktoré si zmerali sily so súperkami v Snine. Kadetky hrali zase na domácej pôde s Vranovom.

Ilustračný obrázok k článku Prvé prehry aj mladé posily: Takto vyzerali zápasy  novoveských volejbalistiek
Zdroj: VK SNV

Mladé volejbalistky Spišskej čakali počas uplynulého víkendu ďalšie zápasy. Staršie žiačky odohrali proti Snine druhú časť 2. kola a po prvýkrát sa im nepodarilo súperky zdolať.

„Naše dievčatá utrpeli prvé prehry v tomto súťažnom ročníku. Ukázali však obrovské bojovné srdce, súdržnosť a nezlomnú vôľu dosiahnuť cieľ víťazstva aj napriek neprajnosti okolia a nešťastných náhod. Ale s tým sa musia v tomto už dospelejšom volejbale vyrovnať hlavne svojou nespornou kvalitou a sebavedomím. Nebyť zranenia nahrávačky už v prvom sete, všetko mohlo vyzerať inak. Sezóna je dlhá a je potrebné v nasadení vydržať," skonštatoval po zápasoch tréner Ladislav Ďuriško.

MVK Snina – VK SNV 3:2 a 3:1

V nedeľu hrali 5. kolo kadetky, ktoré si doma zahrali proti Vranovu. Aj napriek tomu, že bojujú podľa slov ich trénerky Natálii Bodákovej dlhodobo s chorobami a zraneniami to nakoniec s novými mladými posilami dotiahli do víťazného konca.

„Vranovčanky bojovali ako draky, no v koncovkách sme boli lepšie my a ustáli sme to najmä psychicky. Verím, že už čoskoro budeme v našej plnej sile, zranené hráčky sa vrátia a budeme môcť ukázať našu starú kvalitu, na ktorú sme všetci zvyknutí. Aj napriek množstvu nedorozumení a vlastných chýb babám ďakujem a gratulujem, že to dnes zvládli. Cenných 6 bodov je doma čo ma veľmi teší," povedala trénerka.

VK SNV – MŠK Vranov 3:1 a 3:0

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Titulná foto: Kadetky – SNV

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM