Iné športy

Pripravené sú Dni cyklistiky na Spiši: Prebehnú už počas najbližšieho víkendu

Časovka do vrchu či časovka na mestskom okruhu. Tento víkend sa v Spišskej a blízkom okolí bude konať známe podujatie Dni cyklistiky na Spiši.

Ilustračný obrázok k článku Pripravené sú Dni cyklistiky na Spiši: Prebehnú už počas najbližšieho víkendu
Foto: Klaudia Goncalves / Zdroj: hlohovec.dnes24.sk

Počas najbližšieho víkendu si svoje sily zmerajú medzi sebou cyklisti na tradičnom športovom podujatí.

Cykloklub Spišská Nová Ves v spolupráci s mestom pripravili Dni cyklistiky na Spiši. Tie sa budú konať 8. a 9. septembra 2018.

V sobotu čaká na pretekárov časovka do vrchu, ktorá odštartuje od 14:00 hod. Prebiehať bude na úseku štátnej cesty Novoveská Huta – Grajnár – Hnilčík za čiastočne obmedzenej dopravnej premávky.

Nedeľa bude patriť časovke na mestskom okruhu na Radničnom námestí. Prví pretekári odštartujú o 8:30 hod. Štart a cieľ bude pri Radnici na Letnej ulici. Okruh povedie po Letnej ulici, po sochu kpt. J. Nálepku, po cestnej komunikácii Zimná ul., spojovacej ceste medzi Zimnou a Letnou za Redutou až po napojenie s Letnou ulicou.

Vyhlásenie výsledkov Slovenského pohára, celkových výsledkov Slovenského pohára a výsledkov Majstrovstiev Slovenska v cestnej cyklistike sa uskutoční 9. septembra 2018 o 12:30 na pódiu pred Redutou v rámci podujatia Joj v meste.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM