JAB Správy

Prezident Kiska v Spišskej, ako to vyzeralo pri jeho príchode? Zábery z jeho vítania v našom meste

Mesto Spišská Nová Ves zažilo počas štvrtka návštevu na najvyššej úrovni. Na Spiš si to namieril prezident Andrej Kiska. Hlavu štátu privítal pred radnicou primátor mesta. Pozrite si prvé zábery z príchodu hlavy štátu do nášho mesta.

Ilustračný obrázok k článku Prezident Kiska v Spišskej, ako to vyzeralo pri jeho príchode?  Zábery z jeho vítania v našom meste
Zdroj: Dnes24.sk

Do Spišskej Novej Vsi vo štvrtok zavítal prezident Andrej Kiska. Vedenie mesta na čele s primátorom Jánom Volným ho privítalo v priestoroch radnice na Radničnom námestí. Prezident dorazil presne o 10:00.

Po privítaní čakalo hlavu štátu rokovanie s vedením Spišskej Novej Vsi. To prebiehalo za zatvorenými dverami novoveskej radnice. Po rokovaní bolo pre Andreja Kisku pripravené slávnostné prijatie v priestoroch radnice.

Neskôr sa presunul do auly gymnázia na Školskej, kde besedoval s maturantmi. V poobedňajších hodinách navštívi spoločnosť Embraco a pokračovať bude návštevou Markušoviec a Spišského Hrhova.

Podrobnejšie informácie o návšteve prezidenta Andreja Kisku v Spišskej Novej Vsi vám prinesieme už čoskoro v našej reportáži.

Vítanie prezidenta Slovenskej republiky v Spišskej
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM