JAB Krimi

Prepad záložne v Spišskej Novej Vsi: Podrobnosti o akcii páchateľa s kuklou!

Polícia prezradila podrobnosti o prepade záložne v Spišskej Novej Vsi. Na pracovníčku záložne namieril nateraz neznámy muž dokonca zbraň. Hrozí mu až dvanásť rokov basy.

Ilustračný obrázok k článku Prepad záložne v Spišskej Novej Vsi: Podrobnosti o akcii páchateľa s kuklou!
Zdroj: Dnes24.sk

Ako informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová doposiaľ neznámy páchateľ s kuklou na hlave a so zbraňou v ruke lúpežne prepadol v pondelok jednu zo záložní v Spišskej Novej Vsi. „Páchateľ pristúpil k presklenému predajnému pultu, za ktorým sedela pracovníčka záložne a na ženu bez slov namieril zbraň. Keď pracovníčka zo strachu vykríkla a utiekla do skladu, páchateľ pristúpil k dverám vedúcim za predajný pult a snažil sa ich otvoriť. To sa mu však nepodarilo, pretože dvere boli zaistené. Následne zo záložne ušiel,“ ozrejmila hovorkyňa.

Pri lúpežnom prepadnutí nebol nikto zranený, nevznikla ani žiadna škoda na majetku. „Polícia v súčasnosti vyhodnocuje záznam z kamerového systému. Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície OR PZ v Spišskej Novej Vsi v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre zločin lúpeže,“ doplnila Mésarová. Páchateľovi hrozí trestná sadzba sedem až 12 rokov. Polícia po páchateľovi pátra.

Pracovníčka záložne Lenka (21) ostala v šoku a je rada, že to takto dopadlo. Na našu otázku ako sa cíti odpovedala: ,,Čo vám poviem. Stále keď niekto vojde tak ma trhne. Budem sa musieť cez to preniesť no asi to nebude také jednoduché."

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM