Kultúra Rôzne

Premietanie pod holým nebom: V Spišskej už čoskoro odštartuje letné kino

S blížiacimi sa letnými prázdninami sa v Spišskej Novej Vsi môžeme tešiť aj na letné kino. Pripravených je niekoľko titulov.

Ilustračný obrázok k článku Premietanie pod holým nebom: V Spišskej už čoskoro odštartuje letné kino
Zdroj: TASR

Sadnúť si priamo na námestí a vychutnať si film pod holým nebom. To je skvelý letný relax. Výnimkou nebude ani tento rok. Mestské kultúrne centrum v Spišskej Novej Vsi pripravilo v rámci Letného kina niekoľko titulov. Filmy si môžete vychutnať zadarmo priamo pred Redutou vždy so začiatkom o 21.15 hod. Prinášame prehľad, na aké snímky sa môžete tešiť.

7. júla. 2018 – VŠETKO ALEBO NIČ

Nerozlučná trojica Linda (Táňa Pauhofová), Vanda (Klára Issová) a Edo (Ľuboš Kostelný). Každý z nich je iný, každý z nich má svoj príbeh, no spája ich vrúcne, oddané priateľstvo. Ich bláznivo plynúci život naruší Jakub (Michał Żebrowski), ktorý vnesie do Lindiných dní plno vášne a prísľubov na nový vzťah, no rozdielnosť pováh a náhľadu na svet robí ich vzťah komplikovanejším, ako by sa zdalo. SR/ČR, romantická komédia, 105 min., MP-15.

21. júla 2018 – AJ DVAJA SÚ RODINA

Samuel žil bezstarostný život – prenajímal loď, ktorá mu ani nepatrila, o záujem žien nemal nikdy núdzu, no tento životný štýl čaká veľká stopka, ktorá sa zomelie prakticky za 24 hodín. Jeden večer robí top párty, ráno sa budí po boku dvoch slečien a na palube lode mu pristane batoľa, ktoré mu priniesla Kristin. České titulky, francúzska komédia,118 min­., MP-12.

28. júla 2018 – MUZIKANTI

Muzzikanti sú filmom plným pesničiek a melódií, od folklórnych koreňov až po mladú rockovú súčasnosť. Dej sa odohráva na česko-slovensko-poľskom trojmedzí v drsnom, ale pôvabnom kraji Těšínskeho Sliezka. Slovo chlapa má tu stále svoju silu, pôvab žien priťahuje od nepamäti a hudba má svoje nezastupiteľné miesto. Jednoducho magický kraj, pre zdanlivo obyčajné a predsa len osobité a hlbokou ľudskosťou pretkané príbehy s dobrým koncom. ČR, réžia: Dušan Rapoš, hudobná romanca, 109 min., MP-12.

1. augusta 2018 – ŠPUNTI NA VODE

Rodičia bratov Igora (Jiří Langmajer) a Davida (Hynek Čermák) chystajú zlatú svadbu. Z Kanady prilieta ich bratranec Ondra (Pavel Liška), povahou tak trochu dobrodruh. Bratov napadne, že najlepšie by bolo vyraziť za rodičmi na kanoe po rieke iba v trojici, tak, ako za starých čias. Ibaže od vtedy sa čo-to zmenilo. ČR, komédia, 84 min., MP-12.

18. augusta 2018 – CUKY LUKY FILM

Cuky a Luky predstavia príbeh začiatku ich šialeného priateľstva, ktoré navždy zmení ich životy. Každá pochádza z iného sveta. Každá si žije svoj život. Cuky je neuznaná video bloggerka s túžbou po sláve, Luky zas celebrita na výslní, ktorá má všetko, čo by si človek mohol priať. Okrem jedinej jednej veci – lásky. Aby Luky získala muža svojich snov, musí z obyčajnej ženy z ľudu urobiť Miss. Čo sa však stane, ak tou obyčajnou ženou bude práve expertka na trapasy, Cuky? SK, 100 min.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM