JAB Rôzne

Premiérové vianočné trhy aj príchod Mikuláša: Toto sa chystá v Smižanoch!

Predvianočné obdobie prináša rôzne podujatia. Na svoje si prídu aj v Smižanoch, kde okrem Mikuláša budú mať tento rok po prvýkrát aj takéto vianočné trhy...

Ilustračný obrázok k článku Premiérové vianočné trhy aj príchod Mikuláša: Toto sa chystá v Smižanoch!
Foto: Ľubomír Hudačko

Najkrajšie sviatky roku sa nezadržateľne blížia, no ešte predtým sa deti potešia príchodom Mikuláša. Ten do centra Spišskej Novej Vsi zavíta 5. decembra. Mikuláša privítajú aj v susedných Smižanoch a to v ten istý dátum pred kultúrnym domom.

Ako povedala pre náš portál riaditeľka Obecného kultúrneho centra Mária Šofranko, tento rok príchod Mikuláša bude obohatený rôznymi maskotmi aj čertovskou diskotékou.

„Vystúpia detí materských, základných škôl a umeleckej školy a pripravené budú aj tvorivé dielne priamo v kultúrnom dome,“ ozrejmila s tým, že program začína od 15:00 a stromček sa slávnostne rozsvieti o 17:00 hod.

Ako doplnila, tento rok budú mať v Smižanoch premiéru aj menšie vianočné trhy. „Vo vestibule kultúrneho domu budú predávať svoje výrobky všetky materské a základné školy zo Smižian a pred kultúrnym domom budú klasické stánky,“ priblížila.

Na vianočných trhoch, ktoré budú prebiehať 5. a 6. decembra od 15:00 pred kultúrnym domom v Smižanoch, nebude chýbať medovina, punč, rôzne vianočné dekorácie či klasická vianočná kapustnica.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM