JAB Kultúra

Prehľadná pomôcka pri rozmýšľaní, ako stráviť víkend v Spišskej: 10 akcií, ktoré odporúčame zažiť

Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? Možno vám pri rozhodovaní pomôže našich 10 tipov na podujatia, ktoré odporúčame zažiť počas nastávajúceho víkendu. Novovešťania a spol., toto môže zlákať aj vás...

Ilustračný obrázok k článku Prehľadná pomôcka pri rozmýšľaní, ako stráviť víkend v Spišskej: 10 akcií, ktoré odporúčame zažiť
Zdroj: Dnes24.sk

40:40

26.februára 2016, Spišské osvetové stredisko

Posledný deň autorskej výstavy fotografií členov Foto klubu. Zbierka 80 fotografií Miloša Fiľu a Mareka Kollárika priblíži tvorbu autorov, ktorí spolu prežili detské strasti aj radosti na základnej škole a po rokoch ich opäť spojila záľuba fotografovania.

ŘACHANDA

26 –28.február 2016 o 17.00, kino Mier

Hranú rozprávku o rozmaznanej princeznej a jej dvoch kamarátoch si môžete vychutnať počas celého víkendu v kine Mier. Rozprávka plná kúziel, masiek a efektov vás zavedie do čarovného lesa.

MASTNÝ HRNIEC

26. februára 2016 o 19:00, Spišské divadlo

Piatkový podvečer môžete stráviť aj pri skvelej komédii v Spišskom divadle. Výsmešná komédia od Júliusa Barča Ivana o zmätkoch v dome profesora Babíka, ktorého omylom vyhlásili za ministra vám určite zlepší náladu.

LATINO PARTY

26. februára 2016 o 21.00, Number 1 club

Piatok večer a tanečná zábava k sebe pasujú najlepšie. Presvedčí vás o tom aj DJ Luky, ktorý to v piatok večer odpáli na latino party v Number 1 clube.

TVORIVKY JUNIORI

27. februára 2016 o 9.30, Galéria umelcov Spiša

Chcete tip na program pre vašich najmenších na sobotu? V Galérii umelcov Spiš je pripravené na sobotňajšie dopoludnie podujatie určené pre rodiny s deťmi s témou tvorba grafiky na papierovej matrici a tlače z výšky.

FK SNV – VYŠNÉ OPÁTSKE

27. februára o 11.00, futbalový štadión

V sobotu dopoludnia nastúpia na futbalový štadión naši futbalisti, aby si zmerali sily s ďalšími súpermi. Zápas svojich obľúbencov si nenechá ujsť žiadny správny futbalový fanúšik.

TALENTÁRIUM

27. februára 2016 o 18.00, čajovňa Alchýmka

Príďte si spríjemniť sobotňajší večer dobrým čajom a kultúrnou nádielkou od študentov Technickej akadémie. Spev a poézia – Alica Perháčová, klávesy – Pavol Dzurik, klarinet Gabriela Krokkerová, moderátorské slovo – Dominika Hudranová.

PORUČÍK Z INISHMORE

27 a 28. februára 2016 o 19.00, Divadlo Kontra

Vražedne smiešna komédia je takou silou, že budete plakať od smiechu. Počas víkendu si môžete pozrieť v Kontre divadelnú hru , ktorá bola vyhlásená za najlepšiu komédiu roka. Predstavenie je prístupné od 18 rokov.

FUTBALOVÝ TURNAJ

28.februára 2016 od 7.00, Športová hala

Pre milovníkov futbalu pripravil Spišský oblastný futbalový zväz futbalový turnaj v športovej hale. Turnaj potrvá až do piatej hodiny popoludní.

VEREJNÉ KORČUĽOVANIE

28.februára 2016 o 18.00, Zimný štadión

Máte radi aktívny oddych a zimné športy? Valentína môžete stráviť aj na zimnom štadióne v Spišskej Novej Vsi. V nedeľu podvečer si prídu na svoje všetci priaznivci korčuľovania.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM