JAB Kultúra

PREHĽAD: Tieto podujatia odporúčame v našom meste zažiť počas aktuálneho víkendu

Vyberiete sa na ne? Pozrite si, aké podujatia radíme počas tohto víkendu zažiť v Spišskej Novej Vsi.

Ilustračný obrázok k článku PREHĽAD: Tieto podujatia odporúčame v našom meste zažiť počas aktuálneho víkendu
Zdroj: Dnes24.sk

Ferčekovská desiatka

17. novembra 2018 od 10:00, Ski klub Ferčekovce

V sobotu odštartuje v mestskej časti Ferčekovce jubilejný 10. ročník športového podujatia, ktorého sa môžu zúčastniť všetky vekové kategórie. Preteky sa budú konať podľa vekových kategórií a na bežcov čaká trávnatý povrch, lesná cesta aj asfalt.

Kino Fest Anča / 25 rokov slovenskej animácie

17. novembra 2018 o 18:00, Čajovňa Alchýmka

25 rokov slovenskej animácie prináša výber najvýznamnejších krátkometrážnych animovaných titulov, ktoré vznikli na Slovensku od vzniku samostatnej Slovenskej republiky v roku 1993 až po súčasnosť. Vybrané filmy predstavujú rôzne prvenstvá, míľniky, alebo významných tvorcov, ktorí pomohli formovať súčasnú podobu animovaného filmu na našom území.

Až tri v taňcu na vidermaňcu

17. novembra 2018 o 19:00, Spišské divadlo

Spišské divadlo v sobotu večer uvedie obľúbenú komédiu. Diváci si môžu pozrieť predstavenie o ľúbostnom trojuholníku zo Sepešoviec poprepletanú humornými dialógmi v spišskom nárečí.

Kurz maľovania na vodnú hladinu

18. novembra 2018 o 15:00, Materské centrum Dietka

Zaujímavú techniku maľovania vám predstavia v sobotu popoludní v materskom centre Dietka na sídlisku Mier. Počas kurzu získate teoretické i praktické vedomosti o technike EBRU. V nádobe sa naučíte vytvárať základné vzory pomocou špeciálnych drôtikov a hrebeňov. Otlačíte (zafarbíte) si množstvo papiera a 5 ks bielej bavlnenej látky. V nádobe formátu 50×60 cm si otlačíte bavlnenú nákupnú tašku, ktorú si prinesiete so sebou.

Grinch

18. novembra 2018 o 17:00, kino Mier

Grinch je nenapraviteľný hundroš, ktorý neznáša všetko a všetkých a zo všetkého najviac Vianoce. Tie by najradšej zrušil. A vo filme, ktorý natočili Zlodusi, čo majú na svedomí Mimoňov, sa o to dokonca aj pokúsi.

Verejné korčuľovanie

18. novembra 2018 o 17:30, Zimný štadión

Na konci týždňa môžete zrelaxovať aj aktívne a stráviť dve hodinky na zimnom štadióne v Spišskej Novej Vsi pri korčuľovaní. Zimný štadión bude pre priaznivcov tohto zimného športu otvorený v nedeľu podvečer.

Ten, kto ťa miloval

18. novembra 2018 o 19:00, kino Mier

Príbeh je zasadený do prostredia predvianočného zhonu známeho kúpeľného mesta. Hlavným rozprávačom príbehu by mal byť po správnosti kpt. Kalina – nepodplatiteľný policajt, milujúci manžel, skvelý otec a báječný syn svojej matky. Českú komédiu si môžete vychutnať v závere víkendu.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM