JAB Kultúra

PREHĽAD: Tieto podujatia by ste si v našom meste cez víkend nemali nechať ujsť

Víkend je už tu a spríjemniť si ho môžete aj vďaka podujatiam, ktoré sú počas neho pripravené v Spišskej. Tu sú naše tipy...

Ilustračný obrázok k článku PREHĽAD: Tieto podujatia by ste si v našom meste cez víkend nemali nechať ujsť
Zdroj: Dnes24.sk

Life kouč

7. júla 2018 o 20:00, divadlo Kontra

V prvú júlovú sobotu je pripravená v divadle Kontra komédia. Wendy potrebuje pomoc, alle aj jej terapeut! Ten stojí pred veľkou úlohou – spraviť z mladej naivky, ktorej život je jedna veľká katastrofa, úspešnú ženu. Ako to všetko dopadne sa dozviete už onedlho.

Letné kino / Všetko alebo nič

7. júla 2018 o 21:15, Radničné námestie

Prvý film podľa bestselleru Evity Urbaníkovej. Tento večer bude patriť nerozlučnej trojici, Linde (Táňa Pauhofová), Vande (Klára Issová) a Edovi (Ľuboš Kostelný), kde každý z nich je iný, každý z nich má svoj príbeh, no spája ich vrúcne, oddané priateľstvo. Ich bláznivo plynúci život naruší Jakub (Michał Żebrowski), ktorý vnesie do Lindiných dní plno vášne a prísľubov na nový vzťah, no rozdielnosť pováh a náhľadu na svet robí ich vzťah komplikovanejším, ako by sa zdalo.

Kultúrne leto

8. júla 2018 o 16:00, pódium pred Redutou

V rámci Kultúrneho leta si v nedeľu popoludní môžu najmenší pozrieť rozprávku v podaní divadla na hojdačke zo Žiliny – Tdpaslík. Po vystúpení pre deti nedeľné popoludnie priamo na námestí spestrí Ľudová hudba Romana Barabasa.

Tdpaslík

8. júla 2018 o 17:30, sídlisko Západ pred CVČ

Hlavný hrdina príbehu sa vydá do sveta zastaviť slnko, aby jeho kamarátka slnečnica na jeseň neodkvitla. Na svojej ročnej púti zažije rôzne dobrodružstvá, stretne mnoho priateľov, ktorí tiež potrebujú k životu slnko. Ako celé dobrodružstvo dopadne sa dozviete v nedeľu podvečer v areály Centra voľného času na sídlisku Západ.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM