JAB Kultúra

Prehľad, ktorý vám môže spríjemniť týždeň: Aha, aj aké akcie sa dajú zažiť v Spišskej a okolí

Nový týždeň je tu a počas neho sa v Spišskej a okolí chystá viacero zaujímavých podujatí. Naša redakcia spomedzi nich vybrala niekoľko tipov. Tu sú...

Ilustračný obrázok k článku Prehľad, ktorý vám môže spríjemniť týždeň: Aha, aj aké akcie sa dajú zažiť v Spišskej a okolí
Zdroj: Dnes24.sk

Debbina 8

11. júna 2018 o 19:00, kino Mier

Nastáva zmena a namiesto Dannyho jedenástky je tu nové, ženské obsadenie. Osem žien naplánuje a vykoná lúpež v New Yorku. V hlavných úlohách sa predstavia – oscarová Sandra Bullock, Cate Blanchett a Anne Hathaway, ktoré si zahrajú po bohu Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafine, speváčky Rihanny a Heleny Bonham Carter.

Amfo 2018 / vernisáž

12. júna 2018 o 16:30, Multicentrum

Spišské osvetové stredisko v Spišskej Novej Vsi pripravilo vernisáž krajského kola celoštátnej súťaže pre neprofesionálnych fotografov. Pred vernisážou sa uskutoční rozborový seminár, kde si budú môcť autori odkonzultovať aj tie fotografie, ktoré neprešli cez prísne oko odbornej poroty.

Absolventské koncerty ZUŠ

13 až 15. jún 2018

Základná umelecká škola Spišská Nová Ves pozýva na tri absolventské koncerty. Prvý sa bude konať v koncertnej sále ZUŠ 13. júna o 17:00 hodine. Druhý absolventský koncert spojený s vernisážou absolventov výtvarného odboru si môžete vychutnať v Letohrádku Dardanely v Markušovciach 14. júna o 16:30. Záverečný koncert absolventov spojený s vyradením absolventov je pripravený 15. júna o 16:00 hod v koncertnej sále Reduty.

Life kouč

13. júna 2018 o 19:00, divadlo Kontra

V strede týždňa je pripravená v divadle Kontra komédia. Wendy potrebuje pomoc. Ale aj jej terapeut! Ten stojí pred veľkou úlohou – spraviť z mladej naivky, ktorej život je jedna veľká katastrofa, úspešnú ženu. Ako to všetko dopadne sa dozviete v stredu večer.

Ženy online

15. júna 2018 od 16:00, Galéria umelcov Spiša

Galéria umelcov Spiša pozýva na tvorivé dielne pre ženy, kde sa naučia používať ekologické farbenie rastlinami podľa tradície prírodných národov. Ručná výroba originálnych odtlačkov rastlín na textilný podklad s možnosťou aplikácie na rôzne predmety – tašky, podušky a šály.

Karavána rýb

15. júna 2018 / 19:00 / podkrovie Domu Matice slovenskej

Divadlo na opätkoch pripravilo na záver pracovného týždňa divadlo poézie z tvorby autoriek regiónu Spiš: Daniela Dubivská / Júlia Čurillová / Mária Jankalová – Vaškovičová / Silvia Dlugolinská.

Olympijský deň

16. júna 2018 o 14:00, Futbalový štadión TJ Slovan Smižany

Športovo zábavné podujatie pre rodiny bude mať premiéru u našich najbližších susedov. Rodiny si budú môcť zasúťažiť vo varení guláša, pripravené budú bežecké súťaže ako aj turnaj v malom futbale. Nebudú chýbať ani netradičné disciplíny ako pribíjanie klincov či hod čižmou do diaľky.

Spiš rock fest

16. júna 2018 o 17:00, Radničné námestie

V Spišskej si opäť prídu na svoje milovníci rockovej hudby. Žán Valžán & Friends, Opel & Exit rules, Vifoners, Kapura či Mr. Teddy & Side Kicks sú interpreti, ktorí to roztočia počas Spiš Rock Fest-u na pódiu pred Redutou v sobotu popoludní.

Športové hviezdy deťom

17. júna 2018 o 12:00, Futbalový štadión (Kožuchova 10)

Slovenské hemofilické združenie pripravuje v nedeľu benefičný futbalový zápas s charitatívnym charakterom pod záštitou bratov Hudáčkovcov. Nebude chýbať ani autogramiáda, dražba upomienkových predmetov, tombola či rôzne atrakcie.

Mäkkelä / Dáša Fon Fľaša

17. júna 2018 o 18:00, sídlisko Mier – Vyšná hať

Koniec celého týždňa vám spestrí akustický family friendly koncert v komunitnej záhrade Zázračné Zelené Miesto. Zahrajú vám – Mäkkelä folk pop noir (Fínsko) a Dáša Fon Fľaša D.I.Y. akustik pank (Rajecké Teplice). Okrem hudby sa môžete tešiť aj na chutné občerstvenie.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM